Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΕΛΑ, ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ



Είδα χθες την παρέλα.

Τσολιάδες, αγήματα, στρατιωτικαί μπάνδαι με τύμπανα, τον Λαφαζάνη να ακούει το "Περνάει ο στρατός" και να τη σακουλεύεται ότι το λέει ο 50 σεντς και αυτός είναι in da club.

Επίσης, άκουσα ότι η εταιρεία παραγωγής του 50 σεντς είναι γερμανική και επειδή αυτός της χρωστάει κάτι φράγκα, θα τον διώξουν από το δολάριο και μετά θα λέγεται Πενηντάρικο Το Παλιό, αλλά άλλη ιστορία αυτή.

Πάμε ξανά στην παρέλα. Τη στρατιωτική, όχι τη μαθητική, γιατί πλέον σε αυτή πας μόνο για να δεις κάνα μουνί, μια και τα 16χρονα ντένονται σημαιοφόρισσες και παραστάτισσες λες και σκάσανε καπάκι από τον Βέρτη και τη σημαία τούς την είχε κρατήσει καβάτζα για το πρωί ο τσεκαδόρος.

Πάμε, τέλος πάντων και γαμώ το Χριστό στην παρέλα. Τη στρατιωτική, ναι.

Γίνηκε, λέει, μεγάλος χαμός επειδή τα ΟΥΚ, η Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών, τραγουδήσανε συνθήματα τύπου "θα πάρουμε την πόλη", "Μακεδονία ξακουστή" και άλλα πολλά, και βγήκανε ούλοι και είπανε "αίσχος, μα είναι πράματα αυτά;", κάτι παλαιοκουμμουνίστριες γίνανε τόσο έξαλλες που ξυρίσανε το μουνί τους, που το 'χανε αξούριγο από τότες που ζούσε ο Φλωράκης, και αναγκάστηκαν να πάρουν δύο νούμερα μικρότερο βρακί, κάτι άλλοι που κάνουν το πρωί το σταυρό τους στην αφίσα του Στάλιν είπανε "μα αυτά είναι φασιστικά" και στο Σπίτι του Λαού κάνανε συνέδριο για να δούνε πώς θα πούνε πάλι όχι σε όλα και ότι όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και το ΚΟΥΚΟΥΕ ξέρει τόσα χρόνια αλλά κανένας δεν το ακούει.

Να σημειωθεί εδώ ότι το ΚΟΥΚΟΥΕ είναι το πεντάχρονο της πολιτικής.
- Θέλεις αυτό, ΚΟΥΚΟΥΕ;
- Όχι, ζεν σέλω.
- Το άλλο;
- Όχι, ζεν σέλω σου λέω.
- Μα δεν μπορεί, κάτι θα σου αρέσει.
- Όχι, ζεν σέλω τίποτα, σέλω να φύγουμε. Από παντού.
- Μα να βρούμε μια λύση.
- ΟΧΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ. ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ.

Λέγεται, επίσης, ότι το ΚΟΥΚΟΥΕ Κρήτης είπε ΟΙ, ΟΙ, ΟΙ και μερικοί νομίσανε ότι ξεκινάει το TNT από ACDC, αλλά άλλο κομμάτι αυτό.

Πάμε, όμως, για μια φορά ακόμα, και γαμώ τη μπαναγίτσα...



...ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑ, LSD ΠΗΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ;

Είπανε, λέει τα ΟΥΚ, κάτι εθνικιστικά συνθήματα.

Ας πάμε στο επίμαχο βίντδεο.



Εδώ λένε το γνωστό "έχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή, τη λεν' Μακεδονία την αγαπώ πολυ".

Πάμε σε άλλο.



Εδώ σκάνε προς το τέλος και λένε "ΟΥΚ, ΟΟΟΟΟΟΥΚ".

Πάμε στο τελευταίο, αλλά το έχω σε λινκ, γιατί το γαμημένο το γιουτούμπι δεν το έκανε embed.

https://www.youtube.com/watch?v=OpbDhufQXT4

Εδώ λένε το γνωστό σουξέ στα στρατά "Μακεδονία ξακουστή" και κάτι άλλα, πολύ ανδρικά για τα γούστα μου, τύπου "μπούμε στη μπόλη, σημαία θα υψώσουμε", κ.λπ. κ.λπ.

Της πουτάνας, λέμε, έγινε. Έξαλλοι όλοι.

Και διερωτώμαι εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.
Είναι τόσο μουνόπανα τα ΟΥΚ τελικά; Χμμμμ... Και απαντώ στον εαυτό μου.

ΚΑΛΑ, ΜΩΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ;

Τα ΟΥΚ είναι η ομάδα του στρατού, του Ναυτικού συγκεκριμένα, που κάνει υποβρύχιες καταστροφές. Η εκπαίδευσή τους είναι τόσο πούτσα που δεν την έχεις δει ούτε σε τσόντα με τον Ρον Τζέρεμυ και περνάνε μια διαδικασία που λέγεται διαβολοβδομάδα, κατά την οποία τρώνε τέτοιο γαμήσι που φτύνουν το γάλα της μάνας τους. Μερικές γλαφυρές εικόνες από εκπαίδευση ομάδων υποβρύχιων καταστροφών.














Τα ΟΥΚ, λοιπόν, σε περίπτωση πολέμου πρέπει να μπαίνουν σε εχθρικά χωριά και να γυρνάνε με μενταγιόν από αυτιά, να κάνουν επιχειρήσεις που θα ψάρωνε κι ο Μαήκολ Μπέη, γενικώς όπου υπάρχει εχθρός, να του γαμιέται η παναγία τόσο πολύ...




...που αν ξανασκεφτόταν κάτι κακό για την Ελλάδα και την εδαφική της ακεραιότητα, να κοίταγε τα κομμένα με σκουριαζμένο μαχαίρι αρχίδια του και να έλεγε "πφφφφ, πού να πηγαίνουμε τώρα, ας κάτσωμε εδώ να πιούμε μια Πίνα Κολάντα".

Και αυτά, ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ, δεν είναι η δική μου άποψη. 

ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Είναι κομάντα, ως τέτοια εκπαιδεύονται, ως τέτοια κοιμούνται και ξυπνάνε, ως τέτοια ζούνε, τέτοια πλύση εγκεφάλου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τρώνε και έτσι πορεύονται μια ζωή. Τι θες να λένε στις παρελάσεις, το σάουντρακ από την Πέπα το γουρουνάκι;

Και άμα θες, μωρή ΚΑΡΓΙΟΛΑ δήθεν υπερασπίστρια της Δημοκρατίας και καλά, μια μέρα που θα γίνει η στραβή κάποιος να βαρέσει σκοπιά στο χωριό σου για να μη μπούνε μέσα οι εχθροί και σου κάνουνε το μουνί σουρωτήρι για τα μακαρόνια του παστίτσου και το παιδί σου κιμά για το παστίτσο, θα κλαις να είναι ένας από αυτούς σκοπός. 

Εγώ βέβαια θα θέλω τότες να σου βαράει σκοπιά φαντάρος-μέλος του ΜΛ ΚΚΕ που έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό Καβάλας, αλλά κι αυτό άλλο θέμα.

Ξεκολλάτε τα γαμημένα μυαλά σας. 
Ούτε φασίστες είναι ούτε χρυσαυγίτες ούτε τίποτα. 
Κομάντα είναι και σε κάθε χώρα τα κομάντα έτσι φέρονται. Απλή λογική.

Και μέχρι να ξαναμιλήσεις για φασισμό, κατέβασε πρώτα την αφίσα του Στάλιν, πες ότι τα ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ήταν και αυτός και ο Χίτλερ, μόνο που ο Ρώσος κέρδισε και την ιστορία τη γράφουν οι κερδισμένοι, σταμάτα να το παίζεις ολτέρνατηβ σύζυγος ενώ στο σπίτι σου ευνουχίζεις λεκτικά κάθε μέρα τον άντρα σου και είσαι χειριστική με τα παιδιά σου, σταμάτα να το παίζεις αριστερός αλλά η τσέπη σου να είναι δεξιά και λες κάνα αντάρτικο πότε πότε δίπλα στην πισίνα, σταμάτα να κάνεις κριτική στην καθεστηκυία τάξη στους Πέντε Δρόμους στα Εξάρχεια ενώ πίνεις φραπέ στα 29 σου χρόνια με τα λεφτά του γιατρού μπαμπά σου. Που μπράβο του που έγινε γιατρός, αλλά δυστυχώς η Ιατρική δεν είχε προχωρήσει τόσο ώστε να μη βγάλει μαλάκα γιο.

Μόλις διάβασες τη λίστα με όλους τους μαλάκες (πάνω κάτω) που έκαναν κριτική στα ΟΥΚ.

Διπρόσωπος out.

ΥΓ. Δεν ψήφισα Τσίπρα, αλλά μέχρι στιγμής δείχνει ότι είναι ο μόνος αρχιδάτος που έχει αυτή η χώρα και προσπαθεί με πολύ κόπο και τεράστια συναίσθηση ευθύνης να κάνει κάτι. Αν συνεχίσει έτσι, όχι μόνο θα τον ψηφίσω στις επόμενες, αλλά θα κάνω και αφισοκολλήσεις με τη μάπα του.







Η ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΑΚΑ ΔΕ ΜΠΙΑΤΣ-ΣΛΑΠ

Μπορεί ο κοσμός να καίγεται, αλλά ως γνωστόν το μουνί χτενίζεται. Πόλεμοι, Κόβιντ δεκαεννιά προς είκοσι, τύπα κερνάει Σπέσιαλ Κέη το παιδί ...