Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΘΩΜΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΜΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΧΙΛΛΕΙΟ;

Είμαι συγκλονισμένος, αναγνώστη μου, καλέ μου αναγνώστη. Ολα σε αυτόν τον κόσμο έχουν αρχίσει να καταρρέουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Ημουν έτοιμος να γράψω το part 2 από τις μεγάλες εκφράσεις, αλλά γαμήθηκε το Σύμπαν. Νιώθω σαν να βρίσκομαι στην Ατλαντίδα τη στιγμή της καταστροφής της, σαν να είμαι στο Σαν Φρανσίσκο πριν από πόσα-στον-πούτσο-χρόνια και να έχει αρχίσει να σείεται η γης. Αφορμή για όλα αυτά ήταν ΕΝΑ και μόνο τηλεφώνημα. Βαγγέλας στην άλλη γραμμή:

(Αφού έχει προηγηθεί ανούσια για το κοινό συζήτηση…)

- «Ετσι που λες, ρε μαλάκα. Α, δεν σου ‘πα… Το ‘ξερες ότι ο Μιχαλάκης ο Σταμούλης, που ήμασταν μαζί στο Δημοτικό, ο Μιχαλάκης, ρε, που καθόταν τελευταίο θρανίο, το ’ξερες ότι είναι πιο πουστέος κι απ’ τον Τομ Σέλεκ; Τον είδα προχθές με τρίπατο και τσαντάκι στράπλες να κατεβαίνει τη Φωκίωνος και κουνιότανε τόσο πολύ που απ’ τις δονήσεις ξεκολλάγανε τα πλακάκια».

(Το ακουστικό μού πέφτει απ’ τα χέρια. Gay ο Τομ Σέλεκ; Βόηθα, Τσιγγάνα καρδιά, ν' αντέξουμε κι αυτόν τον πόνο.)

- «Τι λες, ρε ηλίθιε; Είναι αδερφή ο Τομ Σέλεκ; Θα μας τρελάνεις; Αυτός κάποτε ήταν ανδρικό σύμβολο».

- «Ρε, για τον Μιχαλάκη σου λέω, ποιος Τομ Σέλεκ; Για παράδειγμα το ‘φερα».

- «Ρε, ποιος Μιχαλάκης; Κατάλαβες τι είπες τώρα, ρε μαλάκα; Θες να μας τρελάνεις;».

- «Καλά, ρε φίλε, μην τσαντίζεσαι…».

- «Ρε, τράβα γαμήσου κιόλας, που θα μας πεις…» (κλικ… κλείσιμο τηλεφώνου).

Για δέκα λεπτά ήμουν έξαλλος. Για σκεφτείτε το: το να ακούς ότι ο Τομ Σέλεκ είναι gay είναι σαν να σου λένε ότι πέτυχαν τον Ζαμπούνη να τρώει παϊδάκια με τα χέρια, τίγκα στη λίγδα, κρατώντας σημαία του ΚΚΕ, και μετά να ρεύεται και να κλάνει ζουμί στο καινούργιο του παντελόνι συγχρόνως. Σαν να σου λένε ότι είδαν τον Βασιλομπίλαρο τον Τσιάρτα (ή τον Ντράγκαν Τσίριτς για τους πιο προχώ, που είχε μπει ο γίγαντας σε ματς ΑΕΚ - Αιγάλεω στο «Σίτι» μετά από καταρρακτώδη βροχή, όλοι οι παίκτες ήταν σαν ΟΥΚαδες σε αποστολή, τίγκα στη λασπουριά, και εκείνος μόλις τελειώσε το παιχνίδι δεν πήγε καν για ντους. Απλώς έβαλε το κοστούμι του και πήγε σπίτι) να διεκδικεί μπαλιές σαν λυσσασμένο πίτμπουλ και να μαζεύει τις κάρτες λες και παίζει αγωνία και του κάτσανε εφτάρια. Σαν να σου λένε ότι είδαν τον Κόκκοτα να 'χει ξουρίσει μπαρμπέτα, ρε παιδάκι μου!

Μπήκα κι εγώ στο Ιντερνετ να το ψάξω το θέμα. Κι εκεί ο Βαγγέλας, για κακή μου τύχη, βγήκε σωστός. Ε, ναι, λοιπόν, ο Τομ Σέλεκ είναι τόσο πουσταρμάς, που ο Ελτον Τζον μπροστά του φαίνεται σαν τον Σον Κόνερι που μόλις έχει βγει από χειρουργείο έπειτα από μεγέθυνση πούτσας και overdose από ενέσεις τεστοστερόνης. Ο Τομ όχι μόνο τόνε βάζει τον κολιό στο ξίδι, όχι μόνο το τινάζει το λουκούμι, όχι μόνο χτενίζει τον κροκόδειλο (σταμάταααα), αλλά καίει τη βάτα (σκεφτείτε τον τρόπο που καπνίζουν οι gay…) και με τα δύο χέρια. Για να μη λέμε πολλά, ο Τομ είναι ο «MJ» των πούστηδων. Μάικλ Τζόρνταν και Μάικλ Τζάκσον μαζί. Τέλος.


Προς Θεού, δεν τρέχει τίποτα με τους ανθρώπους του τρίτου φύλου, μια χαρά παιδιά είναι και με γεια τους, με χαρά τους και παρέα κάνουμε κιόλας. Θες, ρε φίλε, να ξηγηθείς γουδοχέρι στην κλανιέρα σου; Μαγκιά σου, δέκα πόντους μακριά από τον κώλο μας κι όπου θέλει ας είναι, αλλά όχι, ρε μάστορα, να μας το παίζεις και αντρουά ας 'ούμε, να πρωταγωνιστείς στο «Magnum», να σε έχουμε αφίσα στο δωμάτιό μας (όχι εγώ, ένας φίλος…) κι εσύ όπου βλέπεις τρούχα, μπράτσα και ναυτικά καπέλα να σου γυρνάει το μάτι ανάποδα ωσάν τις μπάρες στα φρουτάκια… Ελεος. Μercy. Τραγούδα σε κάνα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, βγες και πες «οι αγαπημένες μου performers είναι η Λάιζα Μινέλι και η Αλίκη Βουγιουκλάκη», φόρα σε δημόσια θέα ένα ποδηλατικό κολάν, ρε φίλε, να τη σακουλευτούμε λίγο τη δουλεία. Κεραμίδα μάς ήρθε…

Τουλάχιστον δεν πήρες τον ρόλο του Indy απ’ τον Χάρισον τον Φορντ (γιατί είχε παίξει αυτό το σενάριο), γιατί ‘θα ‘χες τσακώσει φεντόρα, δερμάτινα και μαστίγιο και δεν ‘θα ‘χε μείνει γερμανικός τριχωτός κώλος άδαρτος και κοντάρι απ’ αυτά που κρατούσαν τις σβάστικες όρθιο. Ποιος, εσύ, με το τσιγκελωτό, το handlebar μυστάκιό σου και την τριχωτή α λα Τσουμπάκα κορμοστασιά σου, που είσαι ο μόνος που θα μπορούσε να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη βιογραφία του allenatore Νικολό Αναστόπουλου, που έδωσε άλλη διάσταση στη διαφήμιση αποσμητικών και το ανάποδο ψαλίδι…

Ρε μπαγάσα, δεν το περίμενα, μ' έσκασες σήμερα…

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

«Ξέρω ότι ο Τομ Σέλεκ είναι gay, μια και είχα σχέση μαζί του για τέσσερα χρόνια. Ξέρω ότι απολάμβανε την έγγαμη ζωή, αλλά αυτή αποτελούσε μια κάλυψη για τον άσβεστο πόθο που έχει για νεότερούς του άνδρες και αγόρια. Λυπάμαι για σας που πιστεύετε ότι είναι ετεροφυλόφιλος. Είναι gay, αποδεχθείτε το».

Γραμματάκι τραβηγμένο απ’ το ατελείωτο σούσουρο που γίνεται στο Διαδίκτυο για το αν ο συμπαθής Τομ το ράβει το κοστούμι.


* Επίσης, προκηρύσσεται διαγωνισμός για την πιο μαλακισμένη έκφραση τύπου «βάζει την κάλτσα στο συρτάρι» και τέτχια. Ο νικητής κερδίζει την παρακάτω τούρτα γενεθλίων, με σαντιγί παρασκευασμένη από φλόκια γυμνασμένων μελαψών αγοριών από το Πακιστάν. Ζαχαροπλαστείο «Το Πεδίον του Αρεως».








23 σχόλια:

  1. Πολύ πίσω είχες μείνει. Η φήμη ότι ο Τομ το είχε γυρίσει στο φυσικό αέριο , έπαιζε από την εποχή του μακαρίτη του Φρέντι Μερκιουρι.
    Εξάλλου υπάρχει και ένα άλλο μέγα θέμα.
    Τι να πουν και όλες οι γυναίκες που ξερόχυναν μόλις έβλεπαν επί της οθόνης τον επίσης μακαρίτη Ροκ Χάντσον ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ τώρα πολύ πρόσφατα διάβασα κάπου ότι ο Τομ ο Σελεκ με το τούγκλα το μουστάκι και την τρίχα για πουλόβερ είναι πουσταίος. Εσοκαρίσθην μπορώ να πω, αλλά ντάξει, δεν θα πεθάνουμε κιόλα.

    Όσο για το διαγωνισμό, έχω ακούσει κατα καιρούς πάρα πολλές αλλά δεν τις έχω συγκρατήσει ρε γαμώτο. Αυτή όμως που μου έχει μείνει είναι η εξής: "Το μαστιγώνει το δελφίνι". Δεν ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά που την ακούω κλάνω.

    Την τούρτα κράτα την και φάτην στην υγειά μου...

    Τσιρς μεϊτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o Σελεκ εχει παιξει και τον οπενλι γκεη σε πολυ γνωστη κωμικη ταινια επι του θεματος προ δεκαετιας.

    δεν παρακολουθειτε τις τεχνες θαρρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχουν σχέση οι ρόλοι με την προσωπική ζωή. Και ο Σον Πεν έπαιξε τον γκέι, αλλά δεν είναι. Οπως και ο Κέβιν ο Κλάιν Μάιν.

    Μπορεί να έχετε όλοι σας ένα δίκιο ότι άργησα να το καταλάβω, αλλά τι να κάνω ο κακομοίρης;

    Δεν του το είχα πάντως του πούστη (κυριολεκτικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν δεν ξερω ποιές είναι οι πηγές σου για το ότι ο συμπαθής μυστακοφόρος ηθοποιός το κανελώνει το γαλακτομπούρεκο αλλά εγώ διάβασα στο wikipedia (με έβαλες στο τριπάκι), τον ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ και ΑΠΟΛΥΤΟ αυτό θησαυρό γνώσεων και πληροφοριών, ότι ο ίδιος είχε δώσει μια συνεντευξη τύπου στις αρχές του '90 για να δηλώσει ότι δεν είναι πουστριλίκος. Βέβαια έχουνε περάσει και 20 χρόνια από τότες. Πολλά αλλάζουν σε τόσο μεγάλο διάστημα...

    Από την άλλη, εγώ που ακούω σχεδόν από το πρωί αυτό στο ριπήτ

    http://www.youtube.com/watch?v=_XSpJQValGU

    πόσο gay με λες; Να ανησυχώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ το διάβασα αλλού αυτό.

    κλέβεις!

    :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε, σαν δεν ντρέπεσαι κι εσύ...

    Εχει χαβαλέ, πάντως, ο τύπος. Χωρίς να το ψάξει καθόλου το θέμα, ώστε να δει ότι και το άλλο μπλογκ δικό μου ήταν, να κάνει μια αρώτηξις, ρε παιδί μου, στην τελική, ήρθε στο μπλογκ σου να βγάλει κακίες. Ούτε καν στο δικό μου, που με αφορά το θέμα! Λες να είδε ότι απαγορεύονται οι κακιασμένες αδερφές και να κώλωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ. Είσαι ο σύγχρονος Κύριλλος και Μεθόδιος σε compact συσκευασία. Εύχομαι να κοινωνήσεις την πανανθρώπινη αυτή αλήθεια στα πέρατα της οικουμένης και να ανταμοιφθείς γι' αυτό με αποκλειστική δήλωση του ίδιου του Τόμαρου, στην οποία θα παραδέχεται για πρώτη φορά στα 65 του ότι "When a man's got to blow, a man's got to blow".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. διάολε, θα μας πιάσει στο στόμα του ο "δεν θυμάμαι το νικ του", αλλά ξέρεις τι είδα στον ύπνο μου; ήμουν λέει σε μια γκαλερί της οποίας τις κορνίζες τις είχε φτιάξει ο τομ σέλεκ. και στο τέλος πριν φύγω ο τομ μου πέρασε κρυφά την κάρτα του στο χέρι, γιατί με γλυκοκοιτούσε- κρυφά, γιατί ήταν και η γυναίκα του εκεί. και φεύγοντας από την γκαλερί έκανα λέει ποδήλατο για να γυρίσω σπίτι και σκεφτόμουν: "τι σκατά, αφού ο διπρόσωπος είπε ότι είναι γκέι!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάιστα. Ο Τομ Σέλεκ σε κορνιζάδικο, να πασάρει κάρτα με κινητό σε φίνο γκομενάκι (για σένα λέω, βρε, σε φτιάχνω τώρα, σε ανεβάζω τρελά), παρουσία της ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ!

    Αυτά, κερία μου, δεν γίνονται ούτε στις ταινίες που παίζει ο Τομ Σέλεκ. Επίσης, να το ψάξεις αν συνεχίσεις να βλέπεις τέτοια όνειρα, υπάρχει θέμα. Εκτός αν στο επόμενο ας' ούμε σε κεράσει ποτάκι ο Τζέιμς Ντιν, οπότε μια χαρά. Και να ακούς τον Διπρόσωπο σε αυτά τα θέματα. Ο Τομ είναι πιο πούστης κι απ' τον Μπιμπίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον βαφτιζεις τον Αλβανο?
    (απο που να παραλαβω το δωρο μου,την τουρτα με τις τριχες του τομ σελεκ και σαντιγυ απο σπερμα πακιστανων,νομιζω κερδισα....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέρνα από τα γραφεία μας, κάτω από το άγαλμα του Βασιλέως στο Πεδίον του Αρεως. Επίσης, θα πάρεις προσφορά μια κούκλα Τάκη Τσουκαλά με διπλή κωλοτρυπίδα που μας έχει ξωμείνει stock από προηγούμενο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι γκέι ο Τομ Σέλεκ ρε βλαμμένοι ότι ακούτε το πιστεύετε, όχι ότι θα είχαμε πρόβλημα μ' αυτό αλλά για όλους τους άντρες σ' αυτόν τον χώρο το ίδιο ακούγεται πάντα, να κάνω κι εγώ ένα ποστ να γράψω "πω άκουσα ότι ο Σον Κόνερι είναι γκέι" ή ο Σβαρτσενέγκερ ή ο Μπρους Γουίλις ή Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Amatyultar: Πότε γύρισες από την Ανδρομέδα είπες; Προχθές; Γουάου! Και, για πες, πέρασες καλά εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Amatyultar: kala re sy...de sou thyksane kai tin oikogeneia...iremise...mipos eisai psifoforos adoni-mpoumpoukou?? leo ego tora....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Amatyultar: kai ec pou to 3ereis ? tou pes na s tn sfuri3ei kai s eipe oxi ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Formerly Known είσαι απλά καθυστερημένος

    @Anon1 Ρε στα τέτοια μου βασικά αν είναι ή δεν είναι και όπως έγραψα δεν θα είχα πρόβλημα καν, απλά δεν μπορώ να βλέπω ηλιθιότητες πετάει κάποιος μια μαλακία και την κάνουν μυθιστόρημα.

    @Anon2 Θα μπορούσα να πω "εσύ που το ξέρεις ότι είναι σου τον έχει σφυρίξει ήδη;" αλλά και μόνο που το σκέφτηκα έπεσε το IQ μου κατά 50 μονάδες και πλέον είναι μόνο 210.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. A και κάτι άλλο διπρόσωπε μαν, άκου, θα σου μιλήσω με περισσή σοφία ως αρχαίος του ίντερνετς και χωρίς καθόλου κακία, μην παρεξηγήσεις αυτά που θα σου πω, γιατί φαίνεσαι συμπαθητικούλης, σου λέω τη γνώμη μου και αν δεν γουστάρεις την γράφεις στα παπάρια σου.

    Σταμάτα να γράφεις έτσι, είναι κουραστικό. Γράψε απλά. Κοίτα ο Μικές έχει τον δικό του τρόπο γραφής που έχει κάπως πλάκα, ο Ηλίας ο Μαστροτζής τελείως άλλη φάση, κτλ. Αυτό που κάνει όμως κυρίως ο Μικές του φαεναμαλακα κι εσύ το παρακάνεις σε σημείο αηδίας είναι το θέμα με τις παρομοιώσεις. Το να γράφεις μια υπερβολική/σατιρική παρομοίωση σε κάθε μα κάθε σου πρόταση καταντάει κουραστικό μετά από λίγο για τους αναγνώστες σου. Καταλαβαίνω ότι μπορείς να κάνεις πολλές, είσαι έξυπνο παιδάκι, αλλά κάπου τραβάει πολύ. Στο παραπάνω κείμενο ειδικά έχεις συγκεκριμένα μια παράγραφο μόνο από παρομοιώσεις. Ελάττωσε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε φίλε, τι καλός που είσαι. Ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά. Μόνο που επειδή έχω ένα θέμα και κάνω πάντα αυτό που μου αρέσει και όποιος γουστάρει Ο.Κ, όποιος δεν γουστάρει ας πάει σε άλλο μπλογκ, δεν θα τις κόψω τις παρομοιώσεις. Μάλιστα, θα αρχίσω να γράφω περισσότερες, γιατί είμαι και αντιδραστικό στοιχείο.

    Αλλά επειδή σε συμπάθησα πραγματικά και είσαι κι εσύ πολύ συμπαθητικούλης και πάρα πολύ έξυπνο παιδάκι, σκέφτηκα κάτι. Θα φτιάξω ένα μπλογκ για πάρτη σου και θα γράφω κείμενα χωρίς καθόλου παρομοιώσεις. Για να δεις πόσο σε συμπαθώ και ότι δεν παρεξηγήθηκα. Και δεν υπάρχει ίχνος ειρωνείας στο παραπάνω κείμενο. Πες μου πότε και εγώ βάζω μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοίτα μαν, συνήθως γράφω την παπαριά μου και φεύγω, είπα μία φορά να είμαι πιο ευγενικός και να σε πάρω με το καλό γιατί ήθελα απλά να σου πω την γνώμη μου κι όχι να τρολλάρω ή να κράξω. Νταξ' το πήρες στραβά, δεν πειράζει, καλά να είμαστε, μην παρεξηγιέσαι, γράψτο στα παπάρια σου και συνέχισε.
    Μη σου πω σβήστο κιόλας καλύτερα να μην υπάρχει.
    Κι όχι αλήθεια δεν ειρωνεύομαι αυτήν την στιγμή.
    Cheers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΑΚΑ ΔΕ ΜΠΙΑΤΣ-ΣΛΑΠ

Μπορεί ο κοσμός να καίγεται, αλλά ως γνωστόν το μουνί χτενίζεται. Πόλεμοι, Κόβιντ δεκαεννιά προς είκοσι, τύπα κερνάει Σπέσιαλ Κέη το παιδί ...