Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

TAKIS ΑΠΟ ΑΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Τον τελευταίο καιρό έχει σκάσει μύτη ένας παλίκαρος που αυτοσυστήνεται ως Τάκης από Αυστραλία και κατακλύζει το Φου Μπου με βίντεοζ. Το πρώτο από αυτά ήταν μια οργίλη αντίδραση για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό, με τον Τάκαρο έξαλλο να σκληρίζει λέγοντας ότι δεν το αντέχει αυτό το πράμα στην εξωτική Αστραλία όπου διατηρεί την επιχείρησή του.

Κόζμος μπήκε από κάτου και «δώσ’ του, Τάκη» και «μπράβο, Τάκη» και «πάμε γερά, Τάκαρε», που το τελευταίο μου φάνηκε φάση σαν να μπαίνει ο Τάκης αλλαγή σε ματσάκι από τον Μπάμπη τον Τεννέ και να τόνε φυλάει ο Ποζαπαλίδης της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Μέχρις εκεί η φάση είχε πλάκα, «άλλος ένας πιο γραφικός κι από γάιδαρο με γριά καβάλα σε καρτ ποστάλ», είπαμε, αλλά περνώντας οι μέρες και βλέποντας τον Τάκαρο να ξεσπαθώνει και να κάμει κι άλλα βίντεοζ, μαζί με την αντίδραση των Ορκ στα σχόλια, κατάλαβα πως ναι μεν είναι γραφικός, αλλά είναι και επικίνδυνος, πάλι φάση καρτ ποστάλ, αλλά να είσαι μέσα στο κάδρο, ακριβώς πίσω από τον γάιδαρο και να τόνε έχει καμουτσικιάσει μόλις η γριά.

Γιατί όλα αυτά; Γιατί ο Τάκης, αντιλαμβανόμενος ότι ο (όποιος) λόγος του έχει πέραση και ότι πήρε έστω τη φέηκ δημοσιότητα για την οποία μιλούσε ο Άντι Γουόρχολ κάποτε, στα βίντεοζ που έκανε στη συνέχεια άρχισε να σπέρνει δεξιά κι αριστερά φασιστικό μίσος, ενδεδυμένο με τον μανδύα του ντεμέκ πατριωτισμού ενός αγοριού που έφυγε από την πατρίδα-και-πόσο-με-τρώει-η-ξενιτιά-αλλά-τήνε-πονάω-την-Ελλάδα-και-οι-δικοί-μου-είναι-εκεί-και-τι-θα-γίνει-μια-μέρα-θα-μπουν-στα-σπίτια-μας-θα-μας-βιάσουν-τις-γυναίκες-και-θα-κάνουν-τα-παιδιά-μας-μουσλίμια. Επίσης, καλεί σε ξεσηκωμό για να φύγουν οι ξένοι από τη χώρα μας, να πάρουν πούλο οι λαθρό, που τόσα κακά μας έχουν προκαλέσει και οι κακές κυβερνήσεις μας δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό και ο Τάκης από την αγωνία για τη δόλια μάνα του και μην τη σφάξει κάνας λαθρό δεν μπορεί να απολαύσει άνετος και ξεχρέωτος το φρεντάκι του στη μαγευτική Καμπέρα. Αν φτιάχνουν φρεντάκι στην Καμπέρα, που αν όχι, είναι ακόμα ένας λόγος νοσταλγίας της Ελλάδας μας.

Τι; Όχι; Είναι εντάξει ο Τάκης; Είναι ένα Ελληνόπουλο του εξωτερικού που αγωνιά για την πατρίδα του; ΟΚ. Ας πάμε λίγο σε σχόλια κάτω από το τελευταίο βίντεό του, που δεν είδα τον Τάκαρο να αντιδρά σε καμία φάση και να λέει «έ, όχι, παιδιά, μην το παρακάνουμε, δεν είναι κι έτσι».
Όλα είναι, αλήθεια, χωρίς κανένα μοντάζ, μα τη μπαναγία.


Ο παραπάνω φαν του Τάκη ποστάρει με ορθογραφία που με έκανε να θέλω να βγάλω τα μάτια μου με πιρούνια και μετά να κάψω τις τρούπες με πυρωμένο δαυλί για να είναι σιγουράτζα ότι δεν θα ξαναδώ ποτέ. Επίσης, από κάτου παίζει εικόνα Ιησού ότι θα κριθούμε από τις πράξεις μας, κάτι που αν ισχύει και ο συγκεκριμένος κριθεί με βάση ότι έγραψε με τέτοια ορθογραφία, την έχει την Κόλαση κωλότσεπη αν υπάρχει Θεός.


Εδώ ο Γιάννης μας λέει ότι κάτι δραματικό πρέπει να συμβεί και δίνει και ημερομηνία. 21η Απριλίου του 16. Στα αγγλικά. 
Εδώ μπήκε ο Θωμάς Μάτσιος, πρόεδρος Πανσερραϊκού, και σχολίασε αφού μπούκωσε ένα τριπάκι ζελέ LSD και μετά όπως ήταν χάλια μπήκε κατά λάθος στον τοπικό πυρήνα ΧΑ, όπου στη γωνία είχαν ανοιχτό Πι Σι με βίντεο Τάκη. Χαηλάητ, το γεγονός ότι σε κάποια φάση διακόπτει και λέει «ευχαριστώ» στον εαυτό του.


 
Εδώ ο γηαννησ χατζηδακησ μάς ανακοινώνει ότι ξέρει να μάχεται και μπορεί, αλλά επίσης μας ανακοινώνει ότι δεν ξέρει να γράψει το όνομά του και δεν μπορεί.


 

ΑΡΧΕΙΔΙΑ.

Ο καλύτερος. Ένα αγνό παιδί που ποστάρει το όνειρό του, που είναι «να βγει στρατός και ΕΜΕΙΣ» και μετά, σύμφωνα με τη φωτό, να ανέβει σε ελικόπτερο με Εμ Τζη Θρη και να γαζώσει όλους τους μετανάστες (καθαρισμός) να ξεβρομίσει ο τόπος. Αγνότητα, αγάπη, καλοσύνη από ένα απόλυτα δημοκρατικό ον.

Και είχε κι άλλα, αλλά γέμισε ο κουβάς με τον εμετό δίπλα και έπρεπε να κάμω αλλαγή.

Λοιπόν.

Δυο λόγια στον κύριο Τάκη.

Τάκη, μη φοβάσαι ότι η Ελλάδα θα εξισλαμιστεί. Τουλάχιστον σε θρησκευτικό επίπεδο, μια και το παπαδαριό εδώ δεν επέτρεψε εξισλαμισμό με τετρακόκια χρόνια Τούρκους στην καμπούρα μας, και ενώ τα είχε επίσημα τακίμια με τους Τούρκους. Τώρα θα αλλάξουμε και θα γίνουμε μουσλίμια; Αν μιλάς για επίπεδο παιδείας και τεχνών γενικότερα, είμαστε ήδη εξισλαμισμένοι, αν σκεφτείς ότι στα κέντρα μας σπάνε πιάτα, στα πιο πολλά λαϊκά μας παίζουνε μποζούκ σε κλίμακες ουσάκ, χιτζασκάρ και ραστ και τα γκομενάκια μας χορεύουν απάνου στα τραπέζα τσιφτετέλ. «Ελληνική» διασκέδαση, Τάκαρε. Αλλά μουσλίμια και για θεό μας τον Αλλάχ δεν είχαμε ποτέ, ντοντ γουόρη, δεν αφήνουν οι τράγοι εδώ.

Τάκη, αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα δεν είναι Τζιχαντιστές. Είναι αυτοί που έφυγαν λόγω του ότι οι Τζιχαντιστές σκότωσαν τις οικογένειές τους και προσπάθησαν να σκοτώσουν κι αυτούς. Είναι οι κυνηγημένοι, όπως οι Έλληνες της Σμύρνης το εικοσιδυό, Τάκη μου.

Τάκη, είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα βρισκόταν σε βαθιά οικονομική κρίση και ενώ δεν είχαμε βγάλει το αγγούρι από την κωλότρουπα, έσκασε ευρασιατική γεωπολιτική κρίση ταυτόχρονα και κληθήκαμε πάλι εμείς να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά. Η κυβέρνησή μας, πάλι, η οποιαδήποτε κυβέρνησή μας, είναι και θα είναι εσαεί ανίκανη. Πάνω απ’ όλα, όμως, οι Έλληνες είμαστε άνθρωποι και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Εκτός κι αν το ξέχασες στην Αυστραλία που πήγες.

Τάκη, οι άνθρωποι αυτοί βομβαρδίζονταν μέσα στη χώρα τους ταυτόχρονα από ISIS, Πούτιν, Ομπάμα, με τις ευλογίες της Ευρώπης. Όλοι οι παραπάνου εξόπλιζαν επί χρόνια τον ISIS, μη αντιλαμβανόμενοι ότι το σκυλάκι που τάιζαν για να τους κάμνει τα θελήματα θα γινόταν μια μέρα θεριό και θα ήθελε να τους δαγκώσει το χέρι. Να κάτσουν οι Σύροι να πολεμήσουν εναντίον ποίου; Των πυραύλων που έστελνε ο Ρώσος από πλοία παρκαρισμένα στη Μεσόγειο; Ή των Αμερικάνων, που είχαν τα ίδια όπλα με τον ISIS γιατί αυτοί τους τα πούλαγαν; Επίσης, εσύ γιατί δεν έκατσες να πολεμήσεις την κρίση εδώ και πούλεψες για Αστραλία, Τάκη μου;

Τάκη, μας μιλάς για μετανάστες ενώ είσαι ο ίδιος μετανάστης. Τραγικό. Επίσης, μας κλαις για τους λαθρό ενώ είσαι σε άλλη ήπειρο, ρε τριμάλακα. Εγώ, Τάκη, μένω στον Άγιο Παντελεήμονα. Δίπλα μου μένουν Πακιστανοί και όλη η γειτονιά είναι τίγκα στους ξένους. Όχι μόνο δεν είχα πρόβλημα ποτέ, αλλά σε φάσεις που χρειάστηκε βοήθησαν τη μάνα μου όταν δεν ήμουν εκεί περισσότερο από τους Ελληναράδες που ζουν στην πολυκατοικία μου.

Τέλος, Τάκη, είσαι το κλασικό παράδειγμα ημιμαθούς ζώου που την αστήρικτη αποψάρα του την εξέθεσε δημόσια και απλώς μερικοί ηλίθιοι ομοϊδεάτες του την έκαναν ευαγγέλιο. Και γουστάρεις που σου δίνουν σημασία για μια φορά στη ζωή σου και δώσε κι άλλα βίντεο πουλώντας πατριωτιλίκι και εθνικοφροσύνη. Είσαι επικίνδυνος, μαλάκα μου.


Τάκη, αν θυμάσαι καλά τα ελληνικά, ψάξε στο λεξικό τη λέξη μαλάκας. Βάλε και μια φωτό σου δίπλα και καθαρίσαμε.

4 σχόλια:

 1. Αν δεν ηταν τεραστιος μαλακας που πιστευει αυτα που λεει, με εμφανη σημαδια πληρους αμαθιας, θα ελεγα οτι ειναι το τρολλ που δεν θα καταφερω να γινω ποτε!

  Μπραβο ρε Διπ και γελασα και προβληματιστηκα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό που οι μετανάστες έχουν άποψη για μια χώρα που άφησαν πίσω να αιμορραγεί....και το χειρότερο άντε ο Τάκης είναι από τον διάολο και είναι 3ης γενιάς μετανάστης, το κάνουν και αυτοί που έφυγαν ξέρω εγώ, προχθές...ή είναι ακόμη στα σύνορα...

  Αυτό που με ενοχλεί είναι πως όλες αυτές οι ανορθόγραφες απόψεις αρχίζουν και ακούγονται και απο άτομα που δεν το περιμένεις.

  Επικίνδυνο πράγμα η ημιμάθεια και η ηλιθιότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και μετα οταν θυμηθεις οτι υπηρχε καποτε ο Ανφακμι να θυμασαι:

  Χανεις τον χρονο σου.

  Α, και οτι "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. εμα τημοί θαιλο ποίσο τουσ ναζή. Μπράβο Τάκηδες όλης της Ελλάδας για το όσκαρ μαλακίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή