Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

«ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ» Ή 300 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΙ

Απόλυτος σταρ
Οταν βγαίνεις στη σκηνή, δεν κάνεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, απλώς ανοίγεις ένα βαλιτσάκι και φοράς το σακάκι, το καπέλο σου και ένα γάντι τίγκα στο Σβαρόφσκι, και πεντακόσιοι χιλιάδες μαλάκες κλαίνε και οδύρονται από συγκίνηση μόνο και μόνο που σε βλέπουν να κάνεις ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, όχι μόνο έχεις αυτό που λένε star quality (Θεέ μου, πόσο gay έχω γίνει...), αλλά έχεις πάθει overdose και σε λίγα χρόνια θα πεθάνεις από αυτό. Ναι, ρε μουνιά! Από overdose star quality πέθανε ο Μάικολ! Μπορεί να με λυπούσε η εικόνα του στα τελευταία του, μπορεί να ήταν ένα πλάσμα τίγκα καταθλιπτικό, που είχε καταλάβει ότι ο δρόμος που πήρε δεν τον έβγαλε εκεί που περίμενε και έβγαζε το μωρό του στα μπαλκόνια και τέτοια, αλλά όλα αυτά δεν μειώνουν στο ελάχιστο την αξία του ως καλλιτέχνη! Και μη μου πεις για παιδεραστίες και τέτοια, γιατί κι εκεί σου έχω απάντηση. Θα μιλήσει ο λαός στο τεστ! 



Για πάντα στις καρδιές μας: Elvis. Είναι ο μόνος «βασιλιάς» για τον οποίο θα δεχόμουν να επανέλθει η μοναρχία στην Ελλάδα. Φαντάσου με Ελβις βασιλιά πόσο ροκ εν ρολ θα ήταν ο λαός! Εδώ στην καλύτερή του εμφάνιση, κατ' εμέ πάντα.


Απόλυτο καλτ τραγούδι
Λάκης Τζορντανέλλι, «Τζένγκις Χαν». Γιατί δεν γίνεται κάποιοι άλλοι με αυτές τις θεάρεστες μελωδίες να σηκώνουν Γιουροβίζιο κι εμείς να μένουμε αμέτοχοι. Θα γυρίσουμε τα βυζιά μας γύρω γύρω και θα κάνουμε τη δικιά μας Γιουροβύζιο στην τελική. Και γιατί παρουσιάζει τον Τζένγκις Χαν σε κάτι σαν ζεν πρεμιέ της εποχής:
«Για την αγάπη πάντα τραβούσες σπαθί/το πιο όμορφο κορίτσι το είχες εσύ/ήτανε δική σου όλη η Γη»
Τζένγκις Χαν, ο κοσμοκράτορας του Ερωτα, ο Γιάννης Πάριος των τυράννων.



Για πάντα στις καρδιές μας: Λιναρδάκης, «Με παπί δανεικό». Γιατί σ' αγαπώ. Και θα σε πάω βόλτα. Κι ας κάνω τράκα το παπί γιατί δεν έχω ρόδα.



Bonus: Αφοί Χαϊτίδη. Παίζανε σε τελειωμένο κανάλι και τους αγαπήσαμεν διά το γνήσιον του χαραχτήρος τους και την άδολη, αγνή ελληνική μαγκιά τους. Λατρέψαμε το μούσι του τραγουδιστή και την τεχνική κατάρτιση του μπουζουξή, που έπαιζε σε κάθε εμφάνιση τις κάλτσες του, σοσόνια και μάλλινες μαζί. Μεγάλη τους στιγμή, το σουξέ τους... «Η κάλτσα» (του μπουζουξή ήταν). Play your socks, brotha. Οσοι θέλουν να τους απολαύσουν live ας πάνε στην ταβέρνα στην οποία εμφανίζονται οι κοσμαγάπητοι τροβαδούροι. Θα μάθω πλεροφορίες και θα ενημερώσω.


Απόλυτο μουνί
Μέγκαν Φοξ. Και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε και πολύ. Ηδη με την πούτσα στο δεξί και χαρτοπετσέτα στο αριστερό είσαι, μην κρύβεσαι, εκτός κι αν είσαι αριστερόχειρ, οπότε κάνε την αντιστοίχιση και μη μας τα πρήζεις.




Για πάντα στις καρδιές μας: Σαρλίζ Θέρον. Μαρτίνι για πάρτη της πίνει ο κοντός.



Απόλυτη μπαλαδόφατσα
Ντιέγκο. Ναι, ρε. Ντιεγκίτο. Μπορεί να είναι el graphico, μπορεί το κοκορέτσι που έχει πιει να φτάνει για να καλύψει τις Αλπεις και να ψαρώνει με την πάρτη του μέχρι και ο Τόνι Μοντάνα, μπορεί η καριέρα του να έληξε νωρίς και άδοξα, αλλά ένα είναι σίγουρο: ήταν ο μόνος παίκτης που μπορούσε να πάρει οποιονδήποτε αγώνα alone, χωρίς να χρειάζεται να έχει υπερμπαλαδόρους δίπλα του για να τον αβαντάρουν. Πήγε στη Νάπολι και σήκωσε Καμπιονάτο, ενώ με την Αργεντινή πήρε ένα Μουντιάλ μόνος του και του στέρησαν άλλο ένα τα κοράκια, δίνοντάς το στα Γερμανά. Επίσης, το σπέρμα του τρέχει ακόμα ζεστό μέσα στις wide as space κλανιέρες των πουστρο-Αγγλων, που στο μεταξύ τους παιχνίδι κέρασε σακούλα μέχρι και τον τελευταίο κάτοικο του North Sussex πριν ξωφτιλίσει και τον Σίλτον και πάρει εκδίκηση για το γαμήσι που έφαγε η χώρα του στον πόλεμο των Φόκλαντ. Και μην ακούσω για κόντρες με Πελέ και αρχιδιλίκια, γιατί καλός παίκτης ο Πελέ, αλλά, πρώτον, όπου έπαιζε είχε δίπλα του διαστημικούς συμπαίκτες και, δεύτερον, πλέον έτσι και του δώσεις εκατό δολάρια έρχεται σπίτι σου και σου κάνει τσαλιμάκια με το τόπι την ώρα που τον παίζεις youjizz για να γουστάρεις, ενώ με διακόκια δίνει και γκρόβερ στον μικρό αδερφό σου την ώρα που τραβάει μαλακία με το ένα χέρι στην ψωλή του σκύλου σου, πλένοντας πιάτα μαμάς με το άλλο. Και αυτά σας τα γράφει ένας που σε κάθε Μουντιάλ είναι φόλα Βραζιλία! Αντε και γαμήσου, ρε Πελέ, στην τελική ανάλυση. Εμείς τον μπαλαδόρο μας τον θέλουμε και λίγο τσογλάνι, να ρίχνει και τη χλέπα του και να γαμωμανίζει τον αντίπαλο αμυντικό στην άσχημη. Φλώρε.

Για πάντα στις καρδιές μας: Ζιζού, γιατί ήταν αριστοκράτης και αλήτης μαζί, αλλά και για τη θεϊκή κουτουλιά στον επίγονο της ιερόδουλης κυρίας Μάρκο Ματεράτσι, που έδειξε ότι πρώτα απ' όλα μετράει να είσαι άνδρας και ότι οι πραγματικά μεγάλοι είναι κι αυτοί άνθρωποι με συναισθήματα και αδυναμίες. «Μου έβρισες την οικογένεια; Στ' αρχίδια μου και τα Μουντιάλ και όλα. I fuck your family's relicks (γαμώ τα οικογενειακά σου κειμήλια)».





OWNED!




Επίσης, Χατζηπανάγας για την ντρίμπλα στον Στυλιανόπουλο. ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΛΕΜΕ!

Απόλυτη ζημιά στα μπουζούκια
Αν έχεις πάει στα μπουζούκια κάποτε στη ζωή σου και θεωρείς ότι έχεις κάνει ζημιά, δες αυτό το βίντεο. Και αν θες να με εντυπωσιάσεις μετά, μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να κάνεις τα ίδια με τον Αρμένη, αλλά στο «Διογένης Παλλάς», με bonus track ότι θα έχεις όλα τα θηλυκά μέλη της οικογένειας του ιδιοκτήτη, μαζί με τη γιαγιά του σε καροτσάκι, στα τέσσερα και θα τα πιτσιλάς με καυτό φλόκι στα μούτρα με το κρεάτινο σουβλί σου καίγοντας τη λουσμένη με ουίσκι γκαμπαρντίνα σου. Μόνο έτσι θα με ψαρώσεις.





Για πάντα στις καρδιές μας: μετά το «Βιετνάμ» δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι άλλο.

Απόλυτος υπερφλώρος
Τα 'παμε και στην ψηφοφορία. Νίκος-mothafuckin'-NIVO-Βουρλιώτης. Γιατί αυτός και οι συν αυτώ το παίζουν gangsta ράπερζ και δεν συμμαζεύεται, ενώ είναι τόσο σκατίφλωροι που ο πλανητάρχης των φλώρων Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και οι N'Sync δείχνουν μπροστά τους ωσάν τον Lemmy και τους Μotorhead αντίστοιχα. Οι gangsta ράπερζ, μαλάκα Βουρλιώτη, αποκαλούνται έτσι γιατί είναι πραγματικά gangsta. Και κατά καιρούς περιμένει ο ένας τον άλλονε όξω από το στούντιο και του ξηγιέται drive by κάνοντάς τόνε σουρωτήρι για τα μακαρούνια (βλ.: Tupac, Notorious BIG κ.ά.). Τριμάλακες είναι κι αυτοί, δεν λέω, αλλά τουλάχιστον αποδεικνύουν ότι τον χαρακτηρισμό δεν τον κουβαλάνε έτσι για πλάκα. Γαμημένα παιδιά της Πολιτείας και της Εκάλης, που μπαίνετε στα Nautica και στα Tommy Hilfiger και σας στρώνουνε κόκκινο χαλί και το παίζετε και gangsta. Γαμώσπιτοι. Γιοι πορνών.

Επίσης, σε αυτόν τον αρχίδα που λέει το «Οταν σ' είχα πρωτοδεί», που μας έχουνε σπάσει την πούτσα τα ράδια, δεν έχει πει κανένας ότι όταν καταπίνεις ήλιο από τα μπαλόνια το κάνεις μόνο για να σπάσεις πλάκα και μετά δεν πας επ' ουδενί λόγω στο στούντιο για ηχογράφηση;
Και, Τάκη, επειδή είχαμε τη συγκεκριμένη κουβέντα προψές και μου είπες «γαμώ τις μάνες όλων των ραπάδων».
Παιδιά, μη γαμάτε τις μάνες των ραπάδων. Θα γεμίσουμε Βουρλιώτηδες και ατάλαντους.

Για πάντα στις καρδιές μας: Ολοι οι wannabe υπερΦλώρενς της Αραβίας NIVO, που διαλέγουν και ψαρωτικά ονόματα, τύπου ο Εξολοθρευτής, ο Ατίθασος, ο Κωλοτρυπιδιακός Αναλυτής, ο Ενδοκολπικός Μητρικός σου Διαλογιστής, ο Κοπρικός Επεξεργαστής Του Πατέρα Σου Που Γαμάει Και Την Κουνιάδα Σου και δεν συμμαζεύεται. ΥΠΕΡΦΛΩΡΟΙ!
Σας τα 'χε πει από παλιά ο Μετζέλος...



Απόλυτος gaylord
Σπύρος Ρέβης. Τι να σχολιάσω εγώ τώρα;





Καρδιές: Διονύσης Ζάχος. Wannabe Ζαχαράτος που δεν του έκατσε. Τον έχω γνωρίσει. Δεν βρίσκεις πιο πουστρέλλα από αυτόν ούτε στο Gay Pride στο Βερολίνο τη βραδιά που βγάζουνε πρωταθλητή. Ή πρωθυπουργό. Ή βασιλιά Καρνάβαλο. Ή τι στον μπούτσο, τέλος πάντων, βγάζουνε.

Απόλυτο ελληνικό άσμα
Βασίλης Μητρόπουλος: «Συνοδέψτε την κυρία».
Τα 'χουμε ξαναπεί: όταν μιλάει η τέχνη, εμείς το βουλώνουμε.




Καρδιές: «Και κάνεις και ζημιές». Μεγάλαι στιγμαί από τον Τόλη τον Τσιμογιάννη, που κοντράρει τον Βασίλη τον Μητρόπουλο στα ίσα σε χαίτη-λασπωτήρα.



Απόλυτος ντράμερ
Buddy. Just sit back and watch.


 

Καρδιές: Steve-FUCKING-Gadd! Που θα έπρεπε να γράφεται God... Είναι τόσο γκρούβι που μπορεί να βαράει παλαμάκια κι εσύ να σηκωθείς από τη χέστρα σου και να χορεύεις με τα σκατά στον κώλο.
Παράδειγμα: κάποτε ο Dave Weckl, ο Vinnie Colaiuta και ο Steve Gadd έπαιξαν σε ένα memorial scholarship του Buddy Rich. Ολοι μαζί. Ενώ οι δύο πρώτοι έπαιξαν την κωλοτρυπίδα τους και ψάρωσαν κάθε εν ζωή ντράμερ, ο τρίτος δεν ασχολήθηκε με την επίδειξη τεχνικής, αν και την κατέχει κι αυτήν, και έκανε αυτό που ξέρει καλά: groovαρε τόσο πολύ που έκανε το κοινό να σηκωθεί και να τον χειροκροτήσει περισσότερο απ' όλους. Δείτε καλά το βίντεο, αξίζει.




Απόλυτος κιθαρίστας
Γκάρι Μουρ. Και να πά' να γαμηθείτε όσοι δεν τον γουστάρετε. Πάρτε και μια τρελή εκτέλεση του «Red house» για απόδειξη του μεγαλείου του Γκάρωτα. Ο άνθρωπος έχει ερωτική σχέση με την κιθάρα του και αυτό βγαίνει. Και μη μου πείτε ότι «ναι, καλός, αλλά δεν γουστάρω εποχή "Still got the blues"» και τέτοια ή ότι είναι τσεβδός, γιατί εγώ στην παπάρα μου και τα δύο.




Καρδιές: Χέντριξ. Ναι, ρε, δεύτερος ο Τζίμι. Δικό μου είναι το μπλογκ και ζμπούτσαμ. Εγώ γουστάρω Γκάρι.

Απόλυτη επίδειξη τελειότητας
Ντάξει. Το κοριτσάκι δεν παιζόταν. Τελειότης.




Για πάντα στις καρδιές μας: Αυτόν τον μπούστη, που κατεβαίνει με μια ανάσα στα έγκατα της Γης με την ίδια άνεση που εσύ πας περίπτερο για τσιγάρα και λαχανιάζεις κιόλας, δεν μπόρεσα ποτέ να τον καταλάβω (όπως και όλους αυτούς που κάνουνε τέτοια), αλλά τον respectάρω τρελά. Ο απόλυτος έλεγχος σώματος και αναπνοής.




Απόλυτος Ελλην κωμικός
Χατζηχρήστος για τον ρόλο του Ζήκου στο «Της κακομοίρας». Ο σκηνοθέτης της ταινίας είχε πει ότι μόλις είδε το σενάριο ο Χατζηχρήστος το διάβασε μία φορά και μετά το πέταξε. Και μετά, όταν άρχισαν τα γυρίσματα, μπήκε στο πλατό σαν σίφουνας και ξεκώλιασε στο γέλιο (και συνεχίζει να το κάνει) όλη την Ελλάδα με τις αυτοσχεδιαστικές ατάκες του. R.E.S.P.E.C.T. Πάρε να 'χεις.




Για πάντα στις καρδιές μας: Θανάσης Βέγγος. Γιατί, εκτός από τους κωμικούς ρόλους του, όποτε έχει αποφασίσει να ερμηνεύσει δραματικό ρόλο θα έπρεπε η Ακαδημία να του δίνει το Οσκαρ αβλεπί και χωρίς ψηφοφορίες κι αρχίδια. Θες και παράδειγμα; Πάρε. Από την ταινία «Ολα είναι δρόμος», του Παντελή Βούλγαρη (όπως και η σκηνή στα μπουζούκια), του καλύτερου Ελληνα σκηνοθέτη κατά τη γνώμη μου. Βέγγος να γεμίζει τη λίμνη με τιναγμένα μυαλά επειδή του σκοτώσανε τις χήνες!


 

Απόλυτος μπουχέσας
Μαρινάκης. Πρόεδρος Ολυμπιακού. Και δεν το λέω εγώ. Λέγεται ότι όταν γινόταν η μεταβίβαση μετοχών το είχε πει και ο Κόκκαλης. Επί λέξει: «Δίνω τον Ολυμπιακό στον μπουχέσα».






Για πάντα στις καρδιές μας: Νικόλας Πατέρας. Πρόεδρος Παναθηναϊκού, φίλος Μαρινάκη, αλλά και αντίπαλον δέος. Ο γνωστός στους κύκλους των εφοπλιστώνε και ως «καπετάν Νικόλας», που έχει για μπράβο τον συμπαθή Θεολόγη, ένα συνονθύλευμα μούσκουλων και εφαρμοστών t-shirts, που σταματάει την κίνηση στους δρόμοι μόνο με ένα βλεφάριασμά του, προκειμένου ο χαλκέντερος ηγέτης του λαοφιλούς συλλόγου να κάνει τις δουλειές του. Τρισμέγιστος μπουχέσας ο Νικόλας, αλλά μεγάλη καλτ μορφή ο σωματοφύλακάς του.



Απόλυτη ταινία
«Scarface». Για την τελευταία σκηνή.
«SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND!».




Για πάντα στις καρδιές μας: «Leon».
Νάταλι Πόρτμαν πιτσιρίκα: αφορμή για να γίνεις παιδέρας και να ξεπεράσεις σε φήμη μέχρι και τον Φωτούλη, που έκανε τον κλόουν σε παιδικά πάρτι, όλοι οι γονείς τον λάτρευαν και εκείνος αντί για προβατάκια πριν κοιμηθεί μέτραγε ροδαλές, μωρουδίσιες κωλοχαράδρες που στάζουνε τσιρλί από φρουτόκρεμα σε μυρωδάτες πάνες (ναι, έχω ένα θέμα με τα σκατά και την κοπρολαγνεία, μην τα ξαναλέμε).
Ζαν Ρενό: αρχιδάτος, άσχημος, εκτελεστής, αλλά και ευαίσθητη ψυχή. Οπως πρέπει να είναι ο σωστός ο άνδρας.
Γκάρι Ολντμαν: ψυχάκιας.
Υπόθεση: που γαμεί.
Αισθητική: που γαμεί πάτους.
Τέλος: που καραγαμεί πάτους!

Απόλυτη αναγνώριση σε σκοπιά
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!




Για πάντα στις καρδιές μας: μετά από αυτό, το χάος.

Aπόλυτος μπάσκετμαν
Δεν το γράφω καν. Ξεκολλάτε. Και ψάχτε μόνοι σας τα βίντεα να θυμηθείτε λίγο τι έκανε ο άθρωπας.

Για πάντα στις καρδιές μας: Nick-FUCKIN-Galis! Γιατί δεν είναι και λίγο να παίζεις στα γκέτο των αραπάδων, με ατσάλινα διχτάκια (πριν έρθει Ελλάδα), να είσαι λευκός, κοντός και με αφάνα και τα μαυρόνια να σε λένε «Mister Nick».

Απόλυτος ρόκερ
Τζιμ Μόρισον, Τζίμι Χέντριξ, Τζον Μπόναμ, Τζάνις Τζόπλιν και πολλοί άλλοι ακόμα. Μεγάλοι ροκάδες, άφησαν τρελή μουσική πίσω τους, respect, αλλά και με ένα κοινό στοιχείο: ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ! Οχι ως μουσικοί, αλλά όσον αφορά το πόσο RAWK ήταν. Κι αυτό για έναν και μόνο λόγο: πέθαναν! Πώς το λένε, ρε φίλε; Τα κακάρωσαν, βλέπουνε τα ραπανάκια upside down. Ενώ αυτός... Αυτός έχει πιει τα δεκαπλάσια ναρκωτικά και ξίδια, έχει γαμήσει τα Χ-εις-την-νιοστή-πλάσια υπερμουνιά, είναι βρομόγερας του ελέους αλλά ροκάρει ανελέητα ακόμα, και όταν πεθάνει και πάει (σιγουράκι) στην Κόλαση θα στρίβει μπάφους, θα σπάει μύτους και θα κόβει πρέζα για τον Βελζεβούλ και τον Ασταρώθ. Κυρίες και κύριοι, ο ένας και μοναδικός...


LEMMY KILMISTER


Για πάντα στις καρδιές μας: Ιγκι Ποπ. Για τους ίδιους λόγους με τον παραπάνω, αλλά και για το live του στο πρώτο Rockwave (που λεγόταν Rock of Gods), που τον εκεράσανε μπουκάλι με γαρμπίλι στο κάρκαλο και αυτός αντί να σταματήσει και να σηκωθεί να φύγει, πωρώθηκε και έπαιζε ασταμάτητα για τρεις ώρες, με τέσσερα encore! Θες κάτι άλλο;

Απόλυτη μίμηση
Ντάξει. Ο τύπος απλώς τα σπάει.




Για πάντα στις καρδιές μας: Ζαχαράτος ως Μελίνα. Το παιδί είναι ταλαντούχο, δεν χωράει αμφιβολία επ' αυτού.

Απόλυτος martial artist
Βρασίδας Λι. Γιατί έτσι γουστάρω. Και γιατί μετά τις ταινίες του βγαίναμε όλοι στις αλάνες (ναι, τότε υπήρχαν...) και σαπιζόμασταν στο ξύλο μεταξύ μας βγάζοντας κινέζικες κραυγές. Βρασίδας φορέβα, ρε! ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Για πάντα στις καρδιές μας: Τζάκι Τσαν για τα ζογκλεριλίκια, Kris Sfetas γι' αυτή τη σκηνή από την ταινία "Ο θείος μου ο νίντζα"
μαζί με τιτανοτεράστιο Τζεβελέκο. Rickson Gracie, γιατί we love brazilian jiu-jitsu!

Απόλυτος αρχιδάτος σκύλος
Οταν ο σκύλος σου βουτάει στη θάλασσα και σούρνει σάρκι με εφτά σειρές δόντια στην μπαραλία, ε, έχει κοχόνες, πώς να το κάνουμε.







Για πάντα στην καρδιά μου: ο σκύλος μου!


BUDDY RULES!



Και το τραγουδάκι μας... 

30 σχόλια:

  1. τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; νομίζω ότι η χαίτη τσιμογιάννη και του άλλου, βαριέμαι να σκρολάρω, είναι τοπ.

    επίσης το βίδεο με τον γάλλο με τους ατελείωτους πνεύμονες μου το αφιέρωσε προχτές η αγάπη μου, για το τραγούδι των archive. μ' αγαπά λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'αγαπά, αλλά αν σου ζητήξει να κάνεις κι εσύ ό,τι κι ο Γάλλος δύτης να τη σακουλευτείς τη δουλειά και να την κάνεις με ελαφρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντάξει...ρισπέκτ για όλο το ποστ! Αλλά ρε φίλε, οι Αφοι Χαϊτίδη απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Ο τύπος έβγαλε τη κάλτσα του. Λάιβ! Και τη φόρεσε στο χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tripokaridos
    Φίλε, δεν βρήκα το βιντεοκλίπ της κάλτσας, ρε γαμώτο, και θυμάμαι ότι ήταν έπος.

    Νικ, δε Γκ(ρ)ικ
    H επιθυμία σας διαταγή.

    Νάταλι Πόρτμαν πιτσιρίκα: αφορμή για να γίνεις παιδέρας και να ξεπεράσεις σε φήμη μέχρι και τον Φωτούλη, που έκανε τον κλόουν σε παιδικά πάρτι, όλοι οι γονείς τον λάτρευαν και εκείνος αντί για προβατάκια πριν κοιμηθεί μέτραγε ροδαλές, μωρουδίσιες κωλοχαράδρες που στάζουνε τσιρλί από φρουτόκρεμα σε μυρωδάτες πάνες (ναι, έχω ένα θέμα με τα σκατά και την κοπρολαγνεία, μην τα ξαναλέμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aπό όοοοολο αυτό, μου έκανε πιο πολύ εντύπωση η κοινή απέχθεια για το γιαλατζί ραπά (τα'χω γράψει κι εγώ αυτά μη νομίζεις) με το φακιόλι της μπουγάδας κι από πάνω το φιρμέ καπελάκι..
    Λοιπόν, πριν 4-5 χρόνια, ήμουν στο φανάρι του village, και δίπλα μου ο Φλώρενς της Παπαρίας, με ένα Korando..
    Εγώ το έρμο γκάζωνα γιατί τα ηλεκτρικά μου τα'χαν παίξει από τη βροχή, κι αυτός γύρισε και με κοίταξε, με ύφος "είσαι ένα μικρό κομμάτι του πάζλ με το όνομα σύμπαν, που κινείται γύρω μου"..
    Ρε φίλε.. τα πήρα τόσο πολύ, που ακόμα εκεί πρέπει να είναι το μαλακισμένο.. Αυτά τα K11, είχαν βγει πολύ σκυλιά τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σου πω μια τραγική ιστορία.

    Πριν από κάποια χρόνια είχα πάει σε μια εφημερίδα με σκοπό να πιάσω δουλειά. Πρέπει πρώτα να σου πω ότι είμαι αψηλός και με ξουρισμένο κεφάλι. Εκείνη τη μέρα φόραγα και γυαλιά και καπέλο. Επίσης, δουλεύω ως μουσικός.
    Μπαίνω μέσα και με υποδέχεται μια κοπέλα περιχαρής. Κάθομαι, μου φέρνουν και καφέ. «Ωραία», σκέφτομαι, «καλό κλίμα έχει εδώ».
    Και στη συνέχεια εξελίσσεται ο εξής διάλογος μεταξύ εμού και της κοπέλας.
    - Πώς πας;
    - Μια χαρά.
    - Το συγκρότημα;
    - (Μπα, ξέρει και ότι έχω συγκρότημα; Τι διάολο). Εεεε, μια χαρά κι αυτό.
    - Ετοιμάζετε κάνα δίσκο;
    - Εεεε, όχι, μωρέ, μόνοι κάτι λάιβ και τέτοια.
    - Αααα, πού;
    - Στο «Αν».
    - Στα Εξάρχεια;
    - Ε, ναι.
    - Θα παίξεις εσύ στο «Αν» στα Εξάρχεια;
    - Ναι, γιατί, κακό είναι;
    - Ρε Νίκο...
    - Ποιος; Κώστα με λένε.
    - Τι λες; Είσαι με τα καλά σου;
    - Κώστα με λένε και ήρθα για τη θέση του rewriter.

    ΝΑΙ, ΡΕ ΦΙΛΕ. ΠΕΡΑΣΕ ΕΜΕΝΑΝΕ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΞΕΙ ΤΟ ΡΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!!

    Ελεος.

    (Μεταξύ μας, για φράγκα έχω παίξει με χειρότερους από Βουρλιώτη... Που τους ξέρεις κιόλας... Μην το πεις πουθενά.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μαλάκες, ο κόσμος ψηφίζει ότι θα ήθελε να του γαμήσει το παιδί ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ!

    Πόση αρρώστια υπάρχει εκεί έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ μια φορά, ψήφισα το διάολο γιατί θέλω να πουλήσω το βίντεο :D

    Άκου κι άλλο έπος του gangstραβάδι..

    Μπαίνει η Νταϊφά στο MAD, και την ώρα που μιλούσε με κάποιον για τις δωρεές αντικειμένων για το παζάρι των χριστουγέννων (you know, δημοπρασίες για φιλανθρωπίες κλπ) περνάει ο γυμνοσάλιαγκας κρατώντας 5-6 καπέλα του σπόνσορα που τα έδινε για την εκπομπή. Γυρνάει η Λόλα και τον ρωτάει: Νίκο, εσύ τι θα δώσεις για δημοπρασία;
    Και το γυφτάκι της απαντάει
    -...ξέρω 'γω.. δεν έχω τίποτα να δώσω.
    (ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΙΛΑΜΕ!)

    υ.γ. μεταξύ μας, ξέρω μπασίστα με αρχίδια, που έπαιζε με τον Πετρολούκα Χαλκιά.. Έτσι πάει στο Ελλαδιστάν ..κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τωρα πως στο διατανο τα συνδιασες ολα αυτα και τι συνειρμοι περασαν απ'το κρανιο σου δεν ξερω. αλλα παλι δεν ξερω και τους 8 απ'τους 10 που ανεφερες στο ποστ. το'χασα καπου μετα τον ελβις.

    της τιβι ειναι ολοι αυτοι; ασε δεν θελω ουτε να ξερω.

    επισης εμενα μια φορα ο περιπτερας μου μου ειπε οτι μοιαζω με τη θερον. τρου στορι. οτι μου το ειπε, οχι οτι της μοιαζω, εγω κι η σαρλιζ καμια σχεση, ειναι λιγο ψηλοτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα άμα ήξερες όλους αυτούς που ποστάρω κάθε φορά δεν θα άξιζε να μπαίνεις και να με διαβάζεις.

    Ολοι αυτοί έχουν γίνει γνωστοί κατά καιρούς, οι τελειωμένοι με τα 15 λεπτά δημοσιότητας του Αντι και οι άλλοι (μουσικοί, αθλητές) έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

    Αν μοιάζεις με τη Σαρλίζ αλήθεια, δεν θέλω να γνωριστούμε ποτές. Τις σκιάζομαι εγώ αυτές τις τόοοοοοοοσο μουνάρες. Αν δεν μοιάζεις, άσε στον περιπτερά σου κάνα μπερμπουάρ για τα καλά του λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι του αφησα. :) οχι ρε δε μοιαζω. ξερω γιατι το ειπε. γιατι εκεινη την εποχη ειχα κανει το κουρεμα που ειχε η σαρλιζ στο εον φλουξ.

    τωρα εσυ εχεις την εντυπωση οτι εγω παταω πλεη σ'αυτα τα βιντεο που ποσταρεις ε; οχι κυριε μου. αυτα ειναι επικυνδινα πραματα κι αν δε μου εγγυηθει καποιος την ασφαλεια μου δεν ανακατευομαι. δεν τους ξερω και δεν θελω να τους ξερω.

    μαικολ φορ δε γουιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάτα πλέη, έχει πιο πολλή πλάκα.

    Και βέβαια Μάικολ! Μα είναι δυνατόν να θες να σου γαμήσει τα παιδιά ο Ευγένιος Τριβιζάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μονο αν προκειται για μαηντ φακιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντα τέτοια, NiVo. Πρόσεξε μόνο μη σε περνάνε για τον ΝιΜου όταν γεράσεις! Ρισπέκτ για το "Συνοδέψτε την κυρία" και τον τύπο σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την αφάνα.
    Πάντως πέραν του χαβαλέ, δεύτερη φορά βλέπω τον Buddy Rich και μου ορθώνονται οι τρίχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και αν είσαι ντράμερ και καταλαβαίνεις λίγο τι κάνει σου ορθώνονται και οι κωλότριχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κορυφαίος ο Buddy αλλά ο Νο. 1 ντράμερ μπορεί να είναι μόνο ο Barriemore Barlow.

    Αντικειμενικά δηλαδή, άκου όνομα για ντράμερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Μπάρι γαμεί και δέρνει και είναι ένας από τους καλύτερους ροκ ντράμερς.
    Για μένα, though, Νο1 από τεχνικής άποψης είναι ο Μπάντι και από μουσικής άποψης και άποψης groove είναι ο Στιβ Γκαντ. Βέβαια, όλα αυτά είναι υποκειμενικά και επαφίεται στην αισθητική του καθενός το ποιος ντράμερ θα είναι γι' αυτόν το Νο1 στην καρδιά του. Για κάποιον π.χ. μπορεί να είναι και ο Τάκαρος ο Κουβατσέας.
    Κατά τα άλλα, καλώς ήρθατε στο μπλογκ μας κύριε Well και συγχαρητήρια για το δικό σας, σας διαβάζωμεν ανελλιπώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είχα μια παρόμοια συζήτηση με έναν ντράμερ πριν λίγο καιρό... Συμφωνήσαμε ότι τελικά υπάρχει ένας που είναι υπεράνω υποκειμενικού γούστου - ο τυπάς εδώ:

    http://www.youtube.com/watch?v=ItZyaOlrb7E

    Νομίζω πως είχαμε δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κι αυτός έχει πλάκα..
    http://www.youtube.com/watch?v=dw3z9s99r64&feature=related
    ..κοιτα το ως το τέλος, όμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτόν θα 'θελα να τον δω με Γιώργο Μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ναι, ρε φίλε! Ευχαριστώ πολύ, θα το φτιάξω αμέσως. Αυτό είναι κοινό, κύριοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ooops..i did it again..
    Ekana lathos..
    gia to video me Animal enantion Buddy Rich edw:
    http://www.youtube.com/watch?v=7t7G3TKdKeM

    M aresei poly!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. OK..
    to diorthwses, vlepw..
    twra tha me vriseis, an sou pw oti den grafetai minessota, alla minnesota Fats?
    Vrise me eleuthera.. Kserw oti to thes.
    min piezesai..
    Ti na kanoume? Eimai teleiomanis, den mporw na allaksw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αφού ψάχνεσαι τόσο πολύ, άντε και γαμήσου και ευχαριστώ για τη διόρθωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άι νιου ιτ. Thanks! :D ήθελα να υπάρχει δύο φορές... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά, ρε μαλάκες, θα προτιμούσατε να σας ξεκωλιάζει το βρέφος ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ και όχι ο Μάικολ; Μα έλεος πια. Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ-FUCKING-ΤΡΙΒΙΖΑΣ; Και όπως θα καρφώνει το μωρό σου ο Γιουτζίν να του λέει αποσπάσματα από Φρουτοπία;
    MERCYYYYYYY!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ξαναδιάβασα αυτο το απίστευτο ποστ σου και εμεινα στο ζαχαρατο
    απιστευτος
    οσο για τον ξενο παρε και την ελληνικη εκδοχη
    http://www.youtube.com/watch?v=goGN614Y0oU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Arismartelis
    Προς ephee O μπασίστας με @@ μια χαρούλα είναι με Πετρολούκα γιατι ο εν λόγο κύριος υπηρετεί με ποιότητα το δημοτικό τραγούδι ( που σνομπάρει το ζώον ο νεοέλληνας αλλά καραγουστάρει Έφη θώδη στα ξεφτιλίκια της γιατί και η θώδη το υπηρετούσε κάποτε σωστα το δημοτικό τραγούδι )
    Αν ο μπασίστας με τα τιτανοτεράστια @@ έπαιζε country υποθέτω δεν θα χαλιόσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΑΚΑ ΔΕ ΜΠΙΑΤΣ-ΣΛΑΠ

Μπορεί ο κοσμός να καίγεται, αλλά ως γνωστόν το μουνί χτενίζεται. Πόλεμοι, Κόβιντ δεκαεννιά προς είκοσι, τύπα κερνάει Σπέσιαλ Κέη το παιδί ...