Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΕΣ...


Φίλε, ξεκόλλα. Πρέπει να το κάνεις. Κάποια πράματα στο μυαλό σου τα έχεις τόσο μπετό που σου κάθεται προσοχή ο CEO της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ λέμε. Το έχουμε καταλάβει, είσαι άνδρας και γουστάρεις και εκκρίνεις πιο πολλή τεστοστερόνη κι απ’ τον Ζαγοράκη μετά από τέσσερις κύκλους αναβολικών και στην άσχημη γαμάς και τις πρίζες. Αλλά ξεκόλλα. Κάποια πράγματα που κάνεις είναι τόσο καρφωμένα στο νιονιό που κουβαλάς και για τον πούτσο καβάλα, και πρέπει να το καταλάβεις τώρα που είναι νωρίς. Μη μασάς, αδερφέ, θα σε βοηθήσω εγώ. Λοιπόν, φλώρε, άκου:



H ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
Δεν μπορεί να μη σου έχει τύχει. Παράδειγμα. Το φιλαράκι σου πιάνει καινούργια δουλειά, ας πούμε στην Pizza Hut (κάνα φραγκάκι για την γκρίζα διαφήμιση δεν θα έβλαπτε, μουνιά). Βγαίνετε για ποτάκι και σου λέει τα νέα χαρούμενος, ότι δουλεύει εκεί και ότι είναι καλή φάση και τέτοια. Και κάνεις το τραγικό λάθος και του λες: «Ντάξει, ρε φίλε, μπράβο, αλλά μία φορά που είχα πάρει Pizza Hut το ζυμάρι ήτανε μόνο για φρίσμπι και τα τυριά-ζαμπά-μπέικα για να στραγγάς τα λάδια και να τα ξηγιέσαι στο XT μετά από 3.000 χιλιόμετρα». Βάρδα και πεις τέτοια μαλακία. Σ’ έφαγε ζωντανό. Και «τι είναι αυτά που λες» και «η Pizza Hut γαμάει, ρε φίλε, είναι η καλύτερη, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΓΩ» και «τι να μας πει τώρα η Dominos, μωρέ, με τα γατάκια» και μόνο σύνδεσμο δεν ανοίγει με συναδέλφους, να μαζεύονται, να πίνουνε ντρόγκια και να την πέφτουνε 20 μηχανάκια με πιστόλια-στιλούς και ρόπαλα του μπέιζμπολ στα μαγαζά «πλερώνεις δύο-παίρνεις και τη γυναίκα μου από κώλο». Τώρα γιατί το κάνει; Για τον ίδιο λόγο που έσπαγε ο Μπρους Λι τις σχολές των Τζαπανέζων ώστε να δείξει ότι η δικιά του γαμεί και δέρνει (στην κυριολεξία όμως) και για τον ίδιο λόγο που όταν κάποιος παίρνει μηχανάκι Γιαμάχα θεωρεί ότι είναι καλύτερο κι απ’ αυτό που έχει κωλοβαλβιδώσει και κωλοζιγκλερώσει ο Καβασάκι ο ίδιος. Ο άνδρας ό,τι κάνει το θεωρεί δικό του, ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΤΟΥ, γι’ αυτό και όταν στη δουλειά έρχεται η στιγμή της πούτσας (βλέπε απόλυση, μείωση μισθού και τα συναφή) κάθεται και τον κλαίει και αρχίζει τα μαρθαβούτρσικα τύπου «δεν μπορώ να το πιστέψω πώς μου φέρθηκαν, εμένανε, που είχα δώσει και το αίμα μου γι’ αυτή τη δουλειά». Μαλάκα μου, πάρ’ το χαμπάρι. Η εργοδοσία (οποιαδήποτε εργοδοσία) θα είναι πάντα απέναντι στον εργαζόμενο. Αν δει ότι πλέον για τον Χ ή Ψ λόγο δεν της κάνεις, κάνεις παρέα στα τόνερ για τους πρίντερ όξω απ’ τα γραφεία και τελειώνει η υπόθεσις.



ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ
Σκας για διακοπές στο νησί το καλοκαίρι και έχει τύχει ο κολλητός σου να έχει φύγει τρεις μέρες πριν από σένα. Τη γάμησες. Με το που φτάνεις σε πλακώνει στα «έλα να σου δείξω πού να στήσεις τη σκηνή, έχει την καλύτερη σκιά», «άντε, ρε μαλάκα, που θα πάμε να φάμε εδώ, ο τύπος είναι βρομιάρης», «ουρτ, ρε, στην άλλη παραλία θα πάμε, που κόβει ο καίρος το απόγευμα όταν έχει νοτιά» και άλλα τέτοια, που στην αρχή ψιλοψαρώνεις, αλλά μετά (ξανα)καταλαβαίνεις ότι ο κολλητός σου είναι απλώς μαλάκας, σαν και τα μούτρα σου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσατε να κάνετε παρέα. Ασε που ειδικά το θέμα με τον αέρα το έχει ξεκωλιάσει και σου λέει προς τα πού θα φυσάει αύριο και πού θα είναι καλό να κάτσετε στην παραλία και πώς να βάλετε το αντίσκηνο και όλα αυτά, λες και από τα γεννοφάσκια του πίνει ούζα με τον μπαρμπα-Γιάννη τον ψαρά και ξηγιέται λιτανείες στον Αϊ Νικόλα στη δύσκολη, όταν έχει αργήσει να γυρίσει ο γιος από το παραγάδι. Κυρ μαλάκα, επειδή είσαι τρεις μέρες παραπάνω από μένα στο νησί δεν σημαίνει ότι έσκασα για διακοπές στην Αστραλία πριν από την ανακάλυψη της Ωκεανίας και εσύ είσαι Αβορίγινας που με περιμένει στο λιμάνι με ντιτζεριτού στο στόμα, την πούτσα ορθή και χαμόγελο με σάπιο δόντι. Σάλτα και γαμήσου.


Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΗΔΙΟΤΑΝΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ
Ναι, ρε. Αλήθεια. Κάποιος, κάπου, κάποτε είχε γαμήσει την γκόμενά σου πριν από σένα και guess what. Της άρεσε κιόλας. Θυμάσαι που για να εντυπωσιάσεις κάποιο μουνί ήσουνα ικανός να κάνεις ζογκλεριλίκια με τρακόσα πιάτα πάνω σε καλαμάκια από σουβλάκια ενώ ξηγιέσαι μονόροδο ποδήλατο; Ε, το ίδιο έκαναν ταυτόχρονα άλλοι διακόσα δισεκατομμύρια μαλάκες και ένας από αυτούς έτυχε να εντυπωσιάσει και να δώσει στην γκόμενά σου το κωλάντερο χεράτο. Fact. Κι άμα χαλιέσαι κάθε φορά που σε μια κουβέντα θα πει «όοοοοχι, ρε, αυτό είχε γίνει πριν από τρία χρόνια, που τα είχα με τον Τάσο», πάρε χαμπάρι ότι για να φτάσει να κάνει τόσο καλή πίπα, που τόσο σου αρέσει και τη χαίρεσαι όταν πηδιέστε, έχει ξηγηθεί προϋπηρεσία και έχει κολλήσει βαρέα γλείφοντας την πούτσα του Τάσου, του Μήτσου, του Γιώργου, του Λάκη, του Τζέικ και του Ελγουντ και πολλών ακόμα, γιατί αν δεν το είχε κάνει θα κοίταγε την ψωλή σου σε φάση «what da fuck is this?» και τότε ναι μεν θα ήσουνα χαρούμενος που στις παρέες δεν θα αναφέρονταν οι πρώην της, αλλά θα πήγαινες να γαμήσεις και η πλαστική κούκλα θα φάνταζε μπροστά της Eva Angelina σε εμπειρία (τρελό κλαρίνο λέμε).


Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΜΑΛΑΚΑ!
Ναι, ρε γελοίε. Δεν τον έφτιαξαν για πάρτη σου. Οδηγούν κι άλλοι και πρέπει να τους σέβεσαι. Ο.Κ., δεν μιλάω για την γκόμενα που έχει κάνει σκουλαρίκι το κινητό και είναι με κρέμα προσώπου και αγγούρια στα μάτια μέσα στο αμάξι και λέει μαλακίες με τις καριόλες φίλες της, αλλά για τον απλό κόσμο, που, πάρ’ το χαμπάρι, έχει τα ίδια δικαιώματα με σένα στον δρόμο. Σ’ αυτήνανε άμα θες ξηγήσου πούτσα, ξύλο, στρατιωτικό περίπολο και στέγνωμα στον ήλιο. Επίσης, δεν είσαι ο Νίκι Λάουντα, να περνάς με ταχύτητα Εντερπράιζ τα παπιά στον δρόμο με το κωλοπειραγμένο EVO σου, μαλάκα, υπερφλώρε Μπουρναζιώτη. Κανένας δεν σε γουστάρει, όλοι κλαίνε να κάνεις bloodbath στην επόμενη κολόνα και, προπάντων, δεν πρόκειται να γαμήσεις με την καμία με αυτή την τακτική. Και κάτι τελευταίο. Οι μαλάκες που ανοίγουνε παράθυρο και νομίζεις ότι είχαν κάδο ανακύκλωσης μέσα στο γαμωάμαξό τους απ’ τα σκουπίδια που αμολάνε να πάθουνε καλπάζοντα ερυθρηματώδη λύκο ή κάτι άλλο πολύ κακό και να ψοφήσουνε με φρικτούς πόνους πάραυτα. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ!

ΣΤΟ ΠΡΟ ΕΒΟΛΟΥΣΙΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ
Αυτό το κομμάτι αν δεν είσαι ο κοντός ή ο Στάθης μπορείς και να το αγνοήσεις. Λοιπόν, μαλάκες, πάρτε το χαμπάρι. Ο Μάστερ είμαι εγώ και από τότε που παίζαμε ISS Pro τρώτε πούτσα με το μέτρο, Zio Peppe φάση, αλλά σε πέος. Και, κοντέ, στο Pro 11 το έστρωσες λίγο το πράμα, αλλά έτσι και το ψωλέτο που έφαγες προψές με την Αργεντινή από την Ισπανία είχε γίνει στην πραγματικότητα, θα πηγαίνανε στο Ζάλογγο ο Μπιλάρδο, ο Μαραντόνα και ο Πασαρέλα, πρώτα θα παρτουζώνονταν, έτσι για το ροκ, και έπειτα θα πέφτανε ένας ένας ωσάν τα τουβλάκια στο Τέτρις. Οσο για σένα, Στάθη, γύρνα το καλύτερα στο άλλο το ποδοσφαιράκι, το παλιακό, το ξύλινο, με τη σούβλα, που τη σφήνωνες πριν την καρφώσεις στον αντίπαλο, ναι, ρε, αυτό που έπαιζε ο Τζεβελέκος στα σφαιριστήρια στις ελληνικές ταινίες. Μάρτυράς μου ο Μελενίκος, αυτό το άγιο παιδί. Βγαίνει και το 12, κουφάλες, και έρχεται νέα πούτσα λέμε!

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑ
Επειδής και καλά παιζεις μουντιαλίτο δεν σημαίνει ότι περνάς τον Νέστα σταματημένο, ρε μαλάκα. Είσαι λίγος. «Ξέρεις, φίλε, εγώ έπαιζα τρελή μπάλα μικρός και ήμανε προεπιλογή για την Εθνική ομάδα και άμα δεν έμπλεκα με το μουνί τον Λιονέλ τον Μέσι θα τον είχα να πααίνει να μου ψωνίζει Ασος Ιντερνάσιοναλ από το περίπτερο να ‘ούμε». Πόσες φορές έχω ακούσει παρόμοια μαλακία, ρε φίλε... Λοιπόν, καπετάν Μαλάκα, άκου και χώνεφ’ τα: είσαι φλώρος, δεν τη δίνεις όχι από το δεξί στο αριστερό, αλλά ούτε στα παιδιά σου στο πάρκο σε οικογενειακό διπλό, είσαι πιο αργός κι απ’ το ριπλέι σου και για να φτάσεις από τη μία περιοχή στην άλλη χωρίς να ξηγηθείς μπαϊπάς θες δυο κατοστάρικα ταξί. Και είσαι και χοντρός και άμπαλος. Και δεν μαρκάρεις. Δεν κόβεις ούτε με βαλέ, λέμε. Δεν πετυχαίνεις υπερωκεάνιο από το ένα μέτρο. Τι άλλο θες να σου πω; Σάλτα και γαμήσου κι εσύ. Πάνε φάε καμιά πίτσα. Hut. Αμπαλε.


ΑΝ ΚΛΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ GAYLORD
Τα ‘πε καλύτερα ο Καβγατζίδης να ‘ούμε. Είχε χωρίσει με Μαρινέλλα και αυτή βγήκε και είπε το «Οι άνδρες δεν κλαίνε». Και ξηγιέται απάντηξις ο υπερπόντιος και βγάζει άσμα «Κι όμως, κυρία μου, οι άνδρες κλαίνε». Τέλος.


ΥΓ.: Παρακαλώ διαβάστε τον παρακάτω διάλογο.

Shinobioriginale: wpa?

Shinobioriginale: o mike diavazei diproswpo?

Shinobioriginale: auto einai eidhsh...

Mikeius: ela re malaka

Mikeius: apo tyxi irtha edw

Mikeius: alitheia

Shinobioriginale: psema malaka

Shinobioriginale: den kserw poson kairo exw na patisw edw kai me to pou mpika se vlepw

Mikeius: diabasa ton celebriti

Shinobioriginale: kati den paei kala...

Mikeius: pou mas exei kai tous 2

Shinobioriginale: o kala noumero to vlima

Mikeius: kai meta ekana klik sto link tou diproswpou

Shinobioriginale: den mpainw kan ston kopo na grapsw

Mikeius: kala nai

Shinobioriginale: antithetws anakalypsa kalh fwlia!!!

Mikeius: ap oti exw katalabei exoume koinotita blogger mlk

Shinobioriginale: oloi exoume tous kyklous mas nai

Mikeius: o enas trabaei malakia ston aristero tou, opws oi 300

Shinobioriginale: se eipe tamtako kiemena astrapogianno 

Shinobioriginale: prepei na mas aresei ayto twra?

Mikeius: re malaka ti paizei edw? olo mou ta prizoun me ton diproswpo oti gamaei ki etsi

Shinobioriginale: gia to mpoutso einai

Shinobioriginale: 2 kala arthra

Shinobioriginale: kai ta ypoloipa skoupidia

Shinobioriginale: alliws to ksekinise alliws synexise

Mikeius: den asxoloumai me poiotita

Shinobioriginale: gamiseta to gamise

Mikeius: o typos exei grapsei 3 arthra fetos

Mikeius: ΤRIA!!!

Mikeius: kai meta lete gia mena re?

Shinobioriginale: den paraponiemai

Shinobioriginale: me ksereis

Mikeius: egw egrapsa 13 re

Mikeius: kai me strato!

Mikeius: ainte

Shinobioriginale: xaaxaxaxax

Shinobioriginale: kai prosekses etsi?

Shinobioriginale: esy tous foloers tous exeis provata

Shinobioriginale: o dip tous exei pistous

Shinobioriginale: akou pistoi

Shinobioriginale: AXAXAXAXAX

Mikeius: ante, teleiwse to tourne mou sti blogosfaira kai gia fetos

Mikeius: pame sto diko mou

Shinobioriginale: pame…

Mikeius: diproswpe ta leme

Mikeius: (se kana xrono)

Αφού ευχαριστήσω τα δύο τρελά αγόρια για τα καλά τους λόγια, δεν μπορώ να μην αναφέρω πως ο παραπάνω διάλογος -και ειδικά τα bold- είναι ό,τι πιο gay έχει παίξει μετά τον γάμο του Σερ Ελτον Τζον με τον σύζυγό του.



Και το τραγουδάκι μας, αφιερωμένο...




10 σχόλια:

  1. Λοιπον,διπρωσωπε,το βλεπεις το σχολιο με την συνομιλια τους??
    Εγω ειμαι..

    Εντελως ομως,πιο gay τραγωδια δεν εχω ξαναδει,
    μαλλον ο κοντος πηδαει τον ψεφτοσαλλονικιο...

    Τεσπα,εγω μαζι σου,και γαμησες και σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διπρόσωπε, είσαι θεός, μέγας και γαμιάς. Τέλος. Θα σου ξηγιόμουνα κλαρίνο αν ήμουν γκέι και άτριχος.
    Αλλά όταν φτάσεις να τσακώνονται Mikeius και Shinobi για το μπλογκ σου, είσαι ο υπέρτατος. Μακάρι κάποτε να μπορέσει και το δικό μου ταπεινό μπλογκ να αγγίξει λίγη από αυτή τη δόξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αη βμπην γουοτσην γιου
    α λα λα λα λα λονγκ
    α λα λα λα λα λο λο λι λονγκ λονγκ λονγκ
    ου γιε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den exwx na pw kati parapanw apo to oti ta 2 trela agoria o enas apo tin athina kai o allos apo tin thessaloniki einai gia poli sex ta paidia.o kontos kai o malakas mia palia tainia an tin thimasai.wraies epoxes.alla ntropi sou.Ntropi sou pou stamatises estw kai gia ligo kai edwses xrono se provata na pane ston kontovosko.Sinexise kai na ksereis oti eimaste mazi sou file.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Διπρόσωπε, όταν διάβαζα το διάλογο των Mike και Shinobi, μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι διάβαζα το chat log από δυο γκόμενες που τσακώνονταν για ένα τούρκικο σήριαλ... έχει ανέβει επίπεδο η μπλογκάρα σου, ναούμε!!! Κάνε και άλλα άρθρα, ανυπομονώ να σε ξαναδιαβάσω, μέγιστε τύπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νιώθω μια ταπεινή υπερηφάνεια που όλος ο διάλογος εξελίχθηκε με αφορμή εμένανε ρε φίλε!!!Δεν θέλω να πάρω θέση γιατί και οι 3 (εσύ,mikeius και shinobi,αγιατριαδα κι έτσι),μου έχετε χαρίσει άπειρες ώρες γέλιου και σκέψης(κλισέ γλείψιμο κι έτσι),θα πω όμως ότι είναι η δεύτερη φορά στη ζωή που γουστάρω γενικά αυτό το μπάχαλο και την ποζερίλα από τις 3 πριμαντόνες του ελληνικού μπλογγινγκ.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγχωρια μπλογκοσοουμπιζ. Αποκτησαμε και τετοια. Ε ρε πρόοδος.
    Χαρακτηριστικο δειγμα του ποσο ευκολα ψωνιζεται ο ανθρωπος. Θα το δειχνω σ'οποιον μου ξαναπει οτι ο μικιους ειναι θεος. Εσυ να προσεχεις ομως, μην πεσεις στη λουμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέγιστε μέντορα,μπες να μου πεις την άποψή σου!!!

    http://ocelebritis.blogspot.com/2011/11/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "η πλαστική κούκλα θα φάνταζε μπροστά της Eva Angelina σε εμπειρία (τρελό κλαρίνο λέμε)" 'Εγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΑΚΑ ΔΕ ΜΠΙΑΤΣ-ΣΛΑΠ

Μπορεί ο κοσμός να καίγεται, αλλά ως γνωστόν το μουνί χτενίζεται. Πόλεμοι, Κόβιντ δεκαεννιά προς είκοσι, τύπα κερνάει Σπέσιαλ Κέη το παιδί ...