Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΟMΠΑΤΣΟΣ: Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΕΝΩΝΙΑΣ


Πολλά βδελυρά πλάσματα έχουν πατήσει το χώμα αυτού του βρόμικου πλανήτη από τη δημιουργία του και έπειτα: ρουφιάνοι, δωσίλογοι, τοκογλύφοι, φιλόδοξοι χρηματιστές, ξεπουλημένοι πολιτικοί, παιδεραστές λα λα λα λα λα λα και τα ρέστα. Ενα, όμως, έχει πιάσει κορυφή. Ανάμεσα στα σκατά αυτής της χώρας και αυτής της κρίσης που ζούμε υπάρχει ένα που δεν είναι σαν τα αλλά. Βρομάει περισσότερο, είναι πιο αποκρουστικό, το σιχαίνεται κι ο διάολος ο ίδιος πιο πολύ κι απ’ τα δικά του τα κουράδια και γαμώ την πουτάνα τη μανούλα του και τη στιγμή που το ξέρναγε το βρόμικο μουνί της στον κόσμο αυτόν. Σύρε το βλέμμα σου δέκα εκατοστά πιο πάνω και κοίτα τον τίτλο. Ναι, αυτός είναι. Αυτός ο πούστης.


Ο δημόμπατσος, λοιπόν, είναι το πιο τελειωμένο πλάσμα σε αυτή τη γη για πολλούς λόγους. Και αξηγιέμαι. Συνήθως όταν είναι μικρό παιδί, ενώ όλα τα άλλα λένε ότι όταν μεγαλώσουνε θα γίνουνε γιατροί, αστροναύτες, πυροσβέστες και όλα τα ωραία επαγγέλματα που μικροί θέλαμε να γίνουμε αλλα τώρα δεν βρίσκουμε ούτε λάντζα σε εστιατόριο για σκατοφάγους, αυτός παίζει με ένα παιχνίδι που είναι η μηχανή του Ζητά με τον Ζητά πάνω. Το οποίο είναι για τον πούτσο καβάλα λέμε και βγαίνουνε 20 τέτοια κάθε χρόνο και όσα καργιόλια το παίρνουνε γίνονται δημόμπατσοι. Σε κάτι φάσεις που τα παιδάκια κοινωνικοποιούνται, όπως π.χ. νηπιαγωγείο και τέτοια, αυτός ο καργιόλης, το παράσιτο της παιδικής κοινωνίας και των παιδικών παρεών, κοιτάει πότε κάνα παιδάκι θα κάνει κάποια αταξία για να τρέξει στη δασκάλα και να το ρουφιανέψει, ώστε να είχει την εύνοιά της και να επιβεβαιωθούν και οι γαμημένοι κανόνες αυτής της ποτάνας της κενωνίας, που τον τρίπουστα τον κάνει πρώτη μούρη, ενώ ο τίμιος τρώει μια ζωή πούτσα με το μέτρο. Η αγαπημένη συμβουλή των γονιών του δημόμπατσου είναι «ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ», κάτι που αν ο ίδιος δεν είχε DNA ρουφιάνου δεν θα το έκανε, αλλά επειδή αγαπημένοι του ηθοποιοί ήταν ο Δήμος Σταρένιος και ο Αρτέμης Μάτσας το κάνει και μετά τραβάει μαλακία πάνω σε φωτογραφίες κουκουλοφόρων από την περίοδο της Κατοχής.

Ο πρώτος στόχος του δημόμπατσου, λοιπόν, είναι να γίνει μπάτσος. Αλλά επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατί είναι ανίκανος να κάνει οτιδήποτε εκτός από το να δίνει κόσμο και επειδή το μόνο που τον νοιάζει σε αυτή τη ζωή είναι να έχει ένα σταθερό μισθό, χωρίς να ενδιαφέρεται για το αν αυτόν θα τον παίρνει κάνοντας σιχαμένα πράγματα, όπως το να γράφει κλήσεις σε σάπια παπιά κάτι τύπων που έτυχε να περάσουν μία φορά στη ζωή τους από το Κολωνάκι ή να μπαίνει σε συνοικιακά μπαρ για να καταδώσει τους ιδιοκτήτες τους για κάπνισμα ενώ το ταμείο του μαγαζιού έχει 30 ευρώ εδώ και τρεις μέρες, επειδή δεν μπορεί, λοιπόν, συνεχίζω, γίνεται δημόμπατσος. Πουτάνας γιος και ξεκωλιάρας πόρνης θρέμμα. Είναι το ίδιο σαν να γουστάρεις μια μουνάρα, αυτή να μη σου κάθεται και τελικά να καταλήγεις να πηδάς τη σάπια αδερφή της. ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ.

Παράλληλα, στη φάση που ζούμε όλοι εδώ και κάποιον καιρό έχουμε καταλάβει πόσο πολύ μας γαμεί το κράτος, δεν τίθεται θέμα επ’ αυτού. Και ο δημόμπατσος το έχει καταλάβει, αλλά προκειμένου να πάρει η γαμημένη κατσαρίδα της κοινωνίας τα 500 ευρώ του μισθού του δεν κωλώνει να επιβαρύνει εσένα, που στην ουσία είσαι στην ίδια μοίρα με αυτόν και παίρνετε τα ίδια φράγκα, και να σε βάλει να πλερώσεις κλήση επειδή πάρκαρες το μηχανάκι σου στη θέση της κυρίας Κοπρολαγνίδου, που εκείνη τη στιγμή κάνει βελουτέ τα σκατά του σκύλου της για να τα φορέσει μάσκα ομορφιάς στην πουτάνα την κόρη της. Αρα μπορούμε να πούμε ότι ο δημόμπατσος είναι ο νταβάς του κράτους κι εμείς οι πουτάνες από τις οποίες παίρνει τα λεφτά για να τα δώσει στο γαμημένο αφεντικό του. Μόνο που στην περίπτωσή του είναι τρεις φορές τριμάλακας, γιατί και αυτός στην τελική είναι πόρνη του κράτους, γιατί δεν θυμάμαι ποτέ να εξαιρέθηκε κανένα δημομπατσάκι από το οικονομικό πέος που τρώμε. Οπότε όλοι μαζί την ίδια πούτσα τρώμε, αλλά καταλήγουμε οι κανονικοί αθρώποι να γουσταριζόμαστε μεταξύ μας και να σιχαινόμαστε... ποιον; Ναι, φίλε, μέσα έπεσες. Τον ρουφιάνο της κενωνίας αυτής. Την πουτάνα του Γιωργάκη, που μαζεύει λεφτά από σεσημασμένους εγκληματίες που καπνίζουνε στα μπαρ ή διεθνείς τρομοκράτες που παρκάρουνε τα παπιά τους παράνομα. Γαμώ ένα φορτηγό αγίους με τον Χριστό του οδηγό λέμε.  

Φάτε κάτι μαλάκες, ρε. Κοιτάχτε ξήγα που κάνουνε στον κόσμο.


Τα έχω πάρει άσχημα να ‘ούμε. Και όσο για τον πούστη που με έγραψε στο Κολωνάκι επειδή πάρκαρα για δέκα λεπτά να πάω να πάρω ένα μεροκάματο που μου χρωστάγανε, ένα έχω να πω: Κωστάκη πουστάρα, που έχεις και το όνομα του δικτάτορα, στους γιατρούς να τα φας τα 80 που μου πήρες. Στους γιατρούς, ρε μουνί, όλα και να τους αφήσεις και μπερμπουάρ.

Το σημερινό κείμενο γράφτηκε εν βρασμώ ψυχής σε 2 λεπτά. Ζητώ συγγνώμη για τυχόν λάθη. Ευχαριστώ. Πάρτε και το τραγουδάκι μας.



19 σχόλια:

  1. Είναι όπως ακριβώς τα είπες και χειρότεροι,εγώ φέτος το καλοκαίρι πάω να παρκάρω στην άκρη ενός δρόμου που και πλατύς ήταν και πολύ χαμηλής κυκλοφορίας και ήρθε το μουνόπανο 9 η ώρα το βράδυ,απ' ότι μου είπαν και μου 'χωσε την 80ρα.Το πρωί όταν πήγα να πληρώσω την κλήση διαολισμένος,τους έβριζαν ακόμα και οι υπάλληλοι του δήμου και τους έκανε εντύπωση μάλιστα που στο διάολο ξετρύπωσαν τ' αμάξι και με έγραψαν...Χαίρομαι που επέστρεψες,αλλά λυπάμαι που έγινε μ' αυτό τον τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι γαμώ την ψυχή μου μέσα. Την γυναίκα μου την γράψαν τα μουνιά επειδή μπήκε για 20 μέτρα με το παπί σε ένα γαμοπεζόδρομο, που τον έφτιαξαν για να πάρουν αξία τα μαγαζιά των κολλητών του μπινέ του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποτε μπατσος ηρθε στην τραπεζα προσπαθωντας με πλαστη εξουσιοδοτηση να κλεψει λεφτα αλλου μπατσου. Δεν τον αφησαμε φυσικα κ μετα απο λιγο συνελαβε αυτοβουλως διευθυντη, υποδιευθυντη και προισταμενο ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑ. Τελικα απλα τον μεταθεσανε σε αλλη πολη. Ελπιζω κανενα παιδι του να μην ειναι δικο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλαξαν τα πράγματα λίγο πριν τα χριστούγεννα κάνω βόλτα στο κολονάκι , και λεω δεν παρκάρω εδω το μοτόρι? Χώνω την δίχρονη 50άρα γοργόνα ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα και με το που κατεβαίνουμε σκάει τυπακι .Κύριε αφηστε το μηχανάκι σας λίγο παρακάτω ΝΑ ΕΚΕΙ μου δείχνει , του λεω ΓΙΑΤΙ? Η θέση είναι για την συνοδεία δημοσίου προσώπου.Ποιανού δημοσίου προσώπου ρωτάω .και απαντάει ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ( στην αναγνωστοπουλου ειχα παρκάρει ) οπότε και του λεω ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ? ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΑΡΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ.κι εφυγε Σ Φ Α Ι Ρ Α πίσω στην τρύπα του.Στην Πλατεία ήταν 4 μοτοσυκλετιστες και 2 τροχονομοι .Μια ώρα μετά η δίχρονη 50άρα ομορφια απολάμβανε την ξεκούραση της πίσω απ το Audi ( το εχω και σε φωτο ) του μπετόβλακα σιμήτη χωρίς κλήση χωρίς να το έχει σηκώσει ο γερανός.Τον δημόμπατσο όπως και τον απλό μπάτσο το μόνο που τους φοβίζει είναι το INDYMEDIA μην δούνε εκει τα μουτράκια τους ( εχω απειλήσει βλακούλι έτσι /ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε τελειωμένοι μπουρτσοβλαχοι το νιμου της μανας σας σε καδρο το χετε δει?καλα κανουν και σας γραφουν να 'ουμε γιατι αν μπορουσατε να χεσετε και πανω απο τις και τα καρουλια σας θα το κανατε.ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΕΝΩΝΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οπα. Δημόμπατσος μπήκε και σχολίασε στο άρθρο μου. Δικαίωμα. Ρε πουτάνας γιε, νομίζεις ότι επιτελείς και κοινωνικό λειτούργημα ή ότι όσοι γράφεις είναι αναρχοαυτόνομοι που παρκάρουνε τα παπιά τους στα απανταχού Κολωνάκια για να διαλύσουν την ευημερότητα της τέλειας δομημένης ελληνικής κοινωνίας; Την επόμενη φορά που θα πίνεις το ποτάκι σου και θα λες με κάποιον άλλον πουτάνας γιο φίλο σου "τς τς τς, σκατά τα έχουν κάνει, κατέστρεψαν την Ελλάδα", σκέψου ότι είσαι ένας από αυτούς που την περίοδο που όλος ο κόσμος τρώει οικονομική πούτσα δρα ως κουκουλοφόρος τρου κράτους και του παίρνει ό,τι του έχει απομείνει από κομμένο μισθό, σύνταξη κ.λπ. Εχετε και θράσος και μιλάτε, σύγχρονοι ΧΙΤΕΣ, ταγματασφαλίτες και παιδιά της ΟΠΛΑ. Και δεν χρειάζεται να είσαι αναρχοαυτόνομος για να τα καταλάβεις όλα αυτά, ούτε αριστερός, τα ίδια σκατά είναι όλοι αυτοί, απλά να είσαι σκεπτόμενος, κάτι που εσείς οι δημόμπατσοι, δυστυχώς, δεν είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημοτόμπατσος...η ελληνική έκδοση του "Rent A Cop" Ρε ούστ. Τους πετυχαίνω κάθε μέρα σχεδόν λόγω δουλειάς σε καφέ στη Κυψέλη να αράζουν 4-5 ώρες. Κατα τα άλλα πληρώνω εγώ τα μουνια με τα δημοτικά μου τέλη για να πίνουν καφέ και να το παίζουν γουαου μάγκες με τις rent-a-cop στολές τους και τα από ΦΘΗΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ μπουφάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.... ΕΚΕΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΤΕ!!!!! ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!! Κ ΝΑΙ... ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να θέλαμε μωρέ μαλάκα; Να είμαστε ρουφιάνοι και χαφιέδες; Α γαμήσου ξεκωλιάρη γαμώ το μουνί της μάνας σου, στους γιατρούς να τα φας ρε μαλάκα φλώρε γαμώ την πουτάνα σου. Και μην ξαναγράψεις σχόλιο, θα φας διαγράφα που θα σε πάει αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ΄το πα εγώ ότι θα φας πούτσα, δεν με άκουσες. Γράφε εσύ, θα διαγράφω εδώ. Τα blogs δεν είναι κλήσεις μαλακάαααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού δεν έχεις αρχίδια ρε τριπούσταρε - για να μιλήσω και στη γλώσσα που σου έμαθε η μάνα σου (αν ξέρεις δηλ. ποια είναι) - για να αφήσεις το μνμ ως έχει, αυτοί θα σε γράφουν και εσύ θα τους πληρώνεις σαν κα(υ)λή πουτανίτσα που είσαι!!! Χαιρετίσματα στη μαμά μου, αδελφούλη! Δώσ' της και κανένα ρεπό απόψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε γράφε όσο θες. Μόνο τις ρουφιανοκλήσεις σου μπορεις να γράφεις δημομπατσάκι πουτάνας παιδί. ΣΒου θα τρως και πέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για το πως εχει γινει ετσι η χωρα παντως οι δημοτομπατσοι δεν πρεπει να μιλανε αφου με μιζες μπηκαν στο επαγγελμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι να μιλάνε, ρε αδερφέ; Οι τύποι είναι επαγγελματίες ρουφιάνοι. Αυτή η πουτάνα η χώρα έχει 50% ήρωες και 50% ρουφιάνους, το ποσοστό είναι ακριβώς όπως σ' το λέω. Είμαστε, επίσης, η μόνη χώρα στην οποία μετά τον Β' Παγκόσμιο οι προδότες και οι γερμανόφιλοι όχι μόνο δεν εκτελέστηκαν, όπως π.χ. στη Γαλλία, αλλά κατέλαβαν και σημαντικές θέσεις στα εξουσιαστικά δρώμενα. Δημόμπατσοι, ρουφιάνοι της ασφάλειας, ΜΑΤάδες, ομάδες ΔΙΑΣ και επαγγελματίες μπατσοκουκουλοφόροι που κατεβαίνουνε και διαλύουν προβοκατόρικα κάθε προσπάθεια αντίδρασης του λαού είναι αντίστοιχα οι προδότες του παρελθόντος, όσο κι αν δεν υος αρέσει να το ακούνε και νομίζουν ότι είναι οι σωτήρες του έθνους. Ετσι κι αλλιώς πάντα ο προδότης φόραγε τον μανδύα του διασώστη, του ηθικού, πίστευε ότι έκανε κάτι ανώτερο. Πουτάνας γιοι, μια μέρα θα πληρώσετε. Σε Θεό δεν πιστεύω, αλλά θεία δίκη υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην ασχολείσαι με τρολ και όρκ αδερφέ. Στην Ελλάδα όντως κυβερνάνε οι απόγονοι των κουκουλοφόρων της κατοχής και οι απόγονοι αυτών που έκαναν αλλαξοκωλιές με την Γκεστάπο. Μετά ξεκοκάλισαν και το Σχέδιο Μάρσαλ
    Δυστυχώς οι υπόλοιποι, τότε ξερονήσια και εξορία, σήμερα πούτσα δίμετρη και μιζέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΑΚΑ ΔΕ ΜΠΙΑΤΣ-ΣΛΑΠ

Μπορεί ο κοσμός να καίγεται, αλλά ως γνωστόν το μουνί χτενίζεται. Πόλεμοι, Κόβιντ δεκαεννιά προς είκοσι, τύπα κερνάει Σπέσιαλ Κέη το παιδί ...