Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΕΛΑ, ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ



Είδα χθες την παρέλα.

Τσολιάδες, αγήματα, στρατιωτικαί μπάνδαι με τύμπανα, τον Λαφαζάνη να ακούει το "Περνάει ο στρατός" και να τη σακουλεύεται ότι το λέει ο 50 σεντς και αυτός είναι in da club.

Επίσης, άκουσα ότι η εταιρεία παραγωγής του 50 σεντς είναι γερμανική και επειδή αυτός της χρωστάει κάτι φράγκα, θα τον διώξουν από το δολάριο και μετά θα λέγεται Πενηντάρικο Το Παλιό, αλλά άλλη ιστορία αυτή.

Πάμε ξανά στην παρέλα. Τη στρατιωτική, όχι τη μαθητική, γιατί πλέον σε αυτή πας μόνο για να δεις κάνα μουνί, μια και τα 16χρονα ντένονται σημαιοφόρισσες και παραστάτισσες λες και σκάσανε καπάκι από τον Βέρτη και τη σημαία τούς την είχε κρατήσει καβάτζα για το πρωί ο τσεκαδόρος.

Πάμε, τέλος πάντων και γαμώ το Χριστό στην παρέλα. Τη στρατιωτική, ναι.

Γίνηκε, λέει, μεγάλος χαμός επειδή τα ΟΥΚ, η Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών, τραγουδήσανε συνθήματα τύπου "θα πάρουμε την πόλη", "Μακεδονία ξακουστή" και άλλα πολλά, και βγήκανε ούλοι και είπανε "αίσχος, μα είναι πράματα αυτά;", κάτι παλαιοκουμμουνίστριες γίνανε τόσο έξαλλες που ξυρίσανε το μουνί τους, που το 'χανε αξούριγο από τότες που ζούσε ο Φλωράκης, και αναγκάστηκαν να πάρουν δύο νούμερα μικρότερο βρακί, κάτι άλλοι που κάνουν το πρωί το σταυρό τους στην αφίσα του Στάλιν είπανε "μα αυτά είναι φασιστικά" και στο Σπίτι του Λαού κάνανε συνέδριο για να δούνε πώς θα πούνε πάλι όχι σε όλα και ότι όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και το ΚΟΥΚΟΥΕ ξέρει τόσα χρόνια αλλά κανένας δεν το ακούει.

Να σημειωθεί εδώ ότι το ΚΟΥΚΟΥΕ είναι το πεντάχρονο της πολιτικής.
- Θέλεις αυτό, ΚΟΥΚΟΥΕ;
- Όχι, ζεν σέλω.
- Το άλλο;
- Όχι, ζεν σέλω σου λέω.
- Μα δεν μπορεί, κάτι θα σου αρέσει.
- Όχι, ζεν σέλω τίποτα, σέλω να φύγουμε. Από παντού.
- Μα να βρούμε μια λύση.
- ΟΧΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ. ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ.

Λέγεται, επίσης, ότι το ΚΟΥΚΟΥΕ Κρήτης είπε ΟΙ, ΟΙ, ΟΙ και μερικοί νομίσανε ότι ξεκινάει το TNT από ACDC, αλλά άλλο κομμάτι αυτό.

Πάμε, όμως, για μια φορά ακόμα, και γαμώ τη μπαναγίτσα...



...ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑ, LSD ΠΗΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ;

Είπανε, λέει τα ΟΥΚ, κάτι εθνικιστικά συνθήματα.

Ας πάμε στο επίμαχο βίντδεο.



Εδώ λένε το γνωστό "έχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή, τη λεν' Μακεδονία την αγαπώ πολυ".

Πάμε σε άλλο.



Εδώ σκάνε προς το τέλος και λένε "ΟΥΚ, ΟΟΟΟΟΟΥΚ".

Πάμε στο τελευταίο, αλλά το έχω σε λινκ, γιατί το γαμημένο το γιουτούμπι δεν το έκανε embed.

https://www.youtube.com/watch?v=OpbDhufQXT4

Εδώ λένε το γνωστό σουξέ στα στρατά "Μακεδονία ξακουστή" και κάτι άλλα, πολύ ανδρικά για τα γούστα μου, τύπου "μπούμε στη μπόλη, σημαία θα υψώσουμε", κ.λπ. κ.λπ.

Της πουτάνας, λέμε, έγινε. Έξαλλοι όλοι.

Και διερωτώμαι εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.
Είναι τόσο μουνόπανα τα ΟΥΚ τελικά; Χμμμμ... Και απαντώ στον εαυτό μου.

ΚΑΛΑ, ΜΩΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ;

Τα ΟΥΚ είναι η ομάδα του στρατού, του Ναυτικού συγκεκριμένα, που κάνει υποβρύχιες καταστροφές. Η εκπαίδευσή τους είναι τόσο πούτσα που δεν την έχεις δει ούτε σε τσόντα με τον Ρον Τζέρεμυ και περνάνε μια διαδικασία που λέγεται διαβολοβδομάδα, κατά την οποία τρώνε τέτοιο γαμήσι που φτύνουν το γάλα της μάνας τους. Μερικές γλαφυρές εικόνες από εκπαίδευση ομάδων υποβρύχιων καταστροφών.














Τα ΟΥΚ, λοιπόν, σε περίπτωση πολέμου πρέπει να μπαίνουν σε εχθρικά χωριά και να γυρνάνε με μενταγιόν από αυτιά, να κάνουν επιχειρήσεις που θα ψάρωνε κι ο Μαήκολ Μπέη, γενικώς όπου υπάρχει εχθρός, να του γαμιέται η παναγία τόσο πολύ...




...που αν ξανασκεφτόταν κάτι κακό για την Ελλάδα και την εδαφική της ακεραιότητα, να κοίταγε τα κομμένα με σκουριαζμένο μαχαίρι αρχίδια του και να έλεγε "πφφφφ, πού να πηγαίνουμε τώρα, ας κάτσωμε εδώ να πιούμε μια Πίνα Κολάντα".

Και αυτά, ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ, δεν είναι η δική μου άποψη. 

ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Είναι κομάντα, ως τέτοια εκπαιδεύονται, ως τέτοια κοιμούνται και ξυπνάνε, ως τέτοια ζούνε, τέτοια πλύση εγκεφάλου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τρώνε και έτσι πορεύονται μια ζωή. Τι θες να λένε στις παρελάσεις, το σάουντρακ από την Πέπα το γουρουνάκι;

Και άμα θες, μωρή ΚΑΡΓΙΟΛΑ δήθεν υπερασπίστρια της Δημοκρατίας και καλά, μια μέρα που θα γίνει η στραβή κάποιος να βαρέσει σκοπιά στο χωριό σου για να μη μπούνε μέσα οι εχθροί και σου κάνουνε το μουνί σουρωτήρι για τα μακαρόνια του παστίτσου και το παιδί σου κιμά για το παστίτσο, θα κλαις να είναι ένας από αυτούς σκοπός. 

Εγώ βέβαια θα θέλω τότες να σου βαράει σκοπιά φαντάρος-μέλος του ΜΛ ΚΚΕ που έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό Καβάλας, αλλά κι αυτό άλλο θέμα.

Ξεκολλάτε τα γαμημένα μυαλά σας. 
Ούτε φασίστες είναι ούτε χρυσαυγίτες ούτε τίποτα. 
Κομάντα είναι και σε κάθε χώρα τα κομάντα έτσι φέρονται. Απλή λογική.

Και μέχρι να ξαναμιλήσεις για φασισμό, κατέβασε πρώτα την αφίσα του Στάλιν, πες ότι τα ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ήταν και αυτός και ο Χίτλερ, μόνο που ο Ρώσος κέρδισε και την ιστορία τη γράφουν οι κερδισμένοι, σταμάτα να το παίζεις ολτέρνατηβ σύζυγος ενώ στο σπίτι σου ευνουχίζεις λεκτικά κάθε μέρα τον άντρα σου και είσαι χειριστική με τα παιδιά σου, σταμάτα να το παίζεις αριστερός αλλά η τσέπη σου να είναι δεξιά και λες κάνα αντάρτικο πότε πότε δίπλα στην πισίνα, σταμάτα να κάνεις κριτική στην καθεστηκυία τάξη στους Πέντε Δρόμους στα Εξάρχεια ενώ πίνεις φραπέ στα 29 σου χρόνια με τα λεφτά του γιατρού μπαμπά σου. Που μπράβο του που έγινε γιατρός, αλλά δυστυχώς η Ιατρική δεν είχε προχωρήσει τόσο ώστε να μη βγάλει μαλάκα γιο.

Μόλις διάβασες τη λίστα με όλους τους μαλάκες (πάνω κάτω) που έκαναν κριτική στα ΟΥΚ.

Διπρόσωπος out.

ΥΓ. Δεν ψήφισα Τσίπρα, αλλά μέχρι στιγμής δείχνει ότι είναι ο μόνος αρχιδάτος που έχει αυτή η χώρα και προσπαθεί με πολύ κόπο και τεράστια συναίσθηση ευθύνης να κάνει κάτι. Αν συνεχίσει έτσι, όχι μόνο θα τον ψηφίσω στις επόμενες, αλλά θα κάνω και αφισοκολλήσεις με τη μάπα του.







22 σχόλια:

  1. Τι προσπαθεί να κάνει λέει ο Τσίπρας; Μέχρι στιγμής αυτός και το κόμμα του έχουν κάνει τόσες κωλοτούμπες που άλλαξε η στροφορμή της Γης. Κατά τ'άλλα είσαι σωστός, προβλεπέ, κομάντος και 10 μέρες τιμητική άδεια. Αλλά ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσιπρας βαραει περισσοτερες στροφες απο το προεκλογικο του προγραμμα απο τα ΟΥΚ σου τους τελευταιους 2 μηνες.

    Λες να τον βαραει ο Καμμενος στις μεταβολες για να τεντωσει το κορμακι του και να εχουμε αχαλινοτο σεξ κεκλεισμενων των θυρων με τον βαρουφακη σε ρολο παθητικου ευνουχου να τριβεται στη προεδρικη φρουρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κρίνω τον Τσίπρα ως πολιτικό, τον κρίνω σε σχέση με το τι κάνανε οι προηγούμενοι, που έκλανε η Μέρκελ, αυτοί μυρίζανε και της λέγανε "αχ, πόσο ωραία μυρίζει η κλανιά σας κερία Αγκέλα". Τουλάχιστον αυτοί προσπαθούν και διαπραγματεύονται, αυτό βλέπω εγώ.

    Επίσης, μεγάλε, δεν αγόρασα τα ΟΥΚ προψές σε τιμή ευκαιρίας για να είναι τα ΟΥΚ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο κομματι της διαπραγματευσης μεχρι τωρα εχει φερει οσα υποσχονταν προεκλογικα ο Τσιπρας και ποσο κοντα ειναι αυτα που φερνουν επιστρεφοντας απο τις διαπραγματευσεις με αυτα που ΕΚΑΝΑΝ οι προηγουμενοι (διαλεξε οποιον θες απο τις τελευταιες 3 κυβερνησεις ) ;

      Ακομα καλυτερα, ποσο απεχουν αυτοι οι 2 μηνες του τσιπρα απο το "λεφτα υπαρχουν" στο επιτραπεζιο περιστροφο, το φημοψηφισμα και μετα τις εκλογες του ΓΑΠ ;

      Τα ΟΥΚ τα πληρωνει ο ελληνικος στρατος για να δινεις σημασια στα τραγουδια τους στη παρελαση. Λιγο τσαμικο λιγο καλαματιανο και φωνητικα συνοδεια στα κλαρινα για να δεσει στο γλυκο. Αν δεν σε ειχε εντυπωσιασει δεν θα το εκανες θεμα.

      Ισως και να ηθελες να τους κολλησεις ενα χαρτονομισμα στη κουτρα ετσι για το γαμωτο.

      Διαγραφή
    2. Ναι, η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα από τα ΟΥΚ. Τριάντα καραφλοί με βατραχοπέδιλα στο Σύνταγμα μέρα μεσημέρι, το γυρνάς και σε πούστης, είναι γκαβλωτικό το θέαμα.

      Τι λες, μωρέ άνθρωπε;

      Εν τέλει αυτό που μας ενοχλάει δεν είναι ότι ειπώθηκαν συνθήματα από τα ΟΥΚ. Κάθε χρόνο τα λένε. Απλώς τώρα τα λένε με αριστερή κυβέρνηση, και επειδή στο μυαλό των ηλιθίων αριστερή κυβέρνηση θα συνεπαγόταν να βγαίνει στην παρέλαση ο Ορέστης Κολοζώφ με τη σφυροδρεπανίσια τη σημαία, μας ξινίζει.

      Γκέγκε;

      Διαγραφή
    3. Ρωσικη εισβολη μπροστα στη βουλη απο βατραχανθρωπους με τι σερτ σφηροδρεπανο να αφηνουν στεφανι στον αγνωστο στρατιωτη με τη φραση "Απο τη μαμα ρωσιδα με αγαπη";

      Και απο τριαντα ατριχους καραφλους μαντραχαλαδες ;

      Πες μου τι λειπει απο την εικονα. Οχι, πες μου τι λειπει απο την εικονα. Πραγματικα. Κατι λειπει. Πρεπει να βρεις τι λειπει.

      Μην γελας, ειναι σημαντικο. Γιατι ; When you see it, you'll shit bricks.

      Διαγραφή
    4. Ασ' το, γάμησέ το, δε θα βγάλουμε άκρη. Τα λέμε.

      Διαγραφή
    5. Θα μπουνε τα ΟΥΚ και.....
      .........
      ............
      ..........
      Θα καθαρισουν.

      Διαγραφή
    6. FMM...ένα τσιρλόμορφο λάθος

      Διαγραφή
  4. μαλάκα έριξα τρανό κλανόγελο διαβάζοντας το κείμενο!!

    Η ουσία είναι ότι σίγουρα τους εκπαιδεύουν και τουςκάνουν πλύση εγκεφάλου τέτοια που όταν βγαίνει όξω ο Μήτσος ο Μπράτσας με δύωρη άδεια να δει τη μάνα του και να φάει κάτι καλύτερο από σκατά μπλουμ που του σερβίρει το Πεύκο, του έχει κρεμάσει στην πλάτη ο φρουρός πύλης χαρτάκι σχολικό που γράφει "Ντουρκοφάγος".

    Το θέμα είναι ότι αν έμενε μόνο εκεί και "να πάρουμε τη Μπόλη" όλα κομπλέ, (η διεθνής διπλωματία και τα σύμφωνα ειρήνης που έχουν υπογραφεί, διασφαλίζουν ότι τα σύνορα δεν αλλάζουν), όμως τους εμφυσσούν και αυτό το ρατσιστικό απέναντι στους μετανάστες και δεν διαχωρίζουν την πολιτικήτους ζωή από τη στρατιωτική, με αποτέλεσμα βγαίνοντας έξω από την πύλη να στραβοκοιτάζουν (και εννίοτε να βιαιοπραγούν λεκτικά/σωματικά) πάνω σε καημένους που δεν τους έκαναν τίποτε.

    Εκεί πιστεύω πρέπει να υπάρξει η εξυγείανση και η παύση δαιμονοποίησης καθένα που δεν έχει "άρεια χαρακτηριστικά".
    Το καθήκον τους είναι να φυλάσσουν τους Έλληνες πολίτες, όποια εθνικότητα και καταβολές κι αν έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Opinions pliz, not political statements. We disquss with other ppl.

      Not the police. Or the hot milfy literature teacher.

      And you are not Mpilias. STOP STARING AT HER PANTIES.

      Διαγραφή
  5. Οι παρελάσεις πρέπει να γίνουν σαν το φορθ οφ τζουλάι ένα μπράγμα και να ρίχνουμε φωτοβολίδες, φωτοβολταΐκά και φωτόσπαθα.

    Από κει και πέρα η ατάκα με το Κουκουέ, τους ACDC και το ΟΙ ΟΙ ΟΙ νομίζω ότι είναι η ατάκα της δεκαετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το είδα σε ένα παρακμιακό site και έχει δόσεις αλήθειας:

    «Ο 12κάλογος του φασισμού και του ναζισμού
    made in SYRIZA

    1.Συγκροτούνται σε απολίτικα μαζικά κινήματα «πλατείες» με κορμό τα εξαθλιωμένα βίαια προλεταριοποιηθέντα μικροαστικά στρώματα..
    2.Xαρακτηρίζονται από τη λατρεία του πλουραλισμού που στο τέλος γίνεται του αρχηγού (Χαρισματική ηγεσία).
    3.Eγκαθιδρύουν ολοκληρωτικές δομές κράτους. Φίμωση των άλλων.
    4.Eθνικορεαλισμός. ΑΝΕΛ ΧΑ Κωσνσταντοπούλου. ΚΥΠ - ΜΑΤ - με σάλτσα δημοκρατίας και συνιστώσα ψεκασμένων.
    5.Ιδεολογικός ρατσισμός - θεωρίες εκφυλισμένης ψευτοδημοκρατίας - Οριζόντια δημοκρατία - υποκριτική υποστήριξη κινημάτων.
    6.Aντικομμουνισμός. ΑτιΚΚε αντι ΚΚΣΕ φλυαρία.
    7.Συντεχνιακή οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας - K ρ α τ ι κ ό ς κ ο ρ π ο ρ α τ ι σ μ ό ς. ΣΕΒ Αγγελόπουλοι Σταθάκης κλπ.
    8.Mιλιταρισμός. ΑΝΕΛ NATO EE
    9.Aντικαπιταλιστική προπαγάνδα ρητορική.
    10.Έμφαση στους κοινωνικούς «θεσμούς», εθελοντισμός, όπως ο αυταρχικός ρεαλισμός.
    11.Aντιδραστικός εκσυγχρονισμός
    12.Ιδιωτικοποίηση με τη βούλα του κράτους.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ενοχλεί το σχόλιο για λόγους ασυμφωνίας με το ύφος της ανάρτησης δε θα παρεξηγηθώ αν αφαιρεθεί, όλα καλά.

      Διαγραφή
    2. Οχι, δεν θα αφαιρεθεί, αλλά βασικά είναι τόσο μαλακία που βαρέθηκα να διαβάσω παραπάνω από τρεις γραμμές. Και στ' αρχίδια μου που λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαν να το έχει γράψει ΚΝΙτης που τον έχουνε κλειδώσει σε δωμάτιο χωρίς φως και τον ταΐζουνε κρεμμύδι και παλιό ψωμί για τρία χρόνια.

      Διαγραφή
    3. Για αυτες τις δουλειες εχουνε τη ΠΚΣ.

      Ο μεσος κνιτης αν δεν μπει σε καποια σχολη και να του δειξουν πως δουλευουν τα "μηχανηματα του διαολου" εχει το ιδιο επιπεδο ικανοτητας ποσταρισματος με τον μεσο χρυσαυγιτη ενω το μεσο μελος του ΚΚΕ δε νομιζω να ειναι σε θεση να το χρησιμοποιησει επειδη πασχει απο παρκινσον.

      Και τελικα κοιταει μπας και γαμισει τη γκομενα που μοιραζει τον ριζοσπαση. Η να παει σε καμια εκδρομη. Η να φαει και αυτος κανα σουβλακι στις επομενες εκλογες μαζι με τις μπυρες επειδη δε του εκατσε ο ριζοσπαστης.

      Διαγραφή
  7. Πεφτω λοιπον οταν ημουν στο προβατοποιειο σε εναν "αστερατο" με το σημα του βατραχανθρωπου στο πουκαμισακι του. Γυριζω και τον ρωταω "Ρε μαστορα, εσυ ψαροντουφεκας εισαι ε;" :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ταδε εφη Διπ

    ΥΓ. Δεν ψήφισα Τσίπρα, αλλά μέχρι στιγμής δείχνει ότι είναι ο μόνος αρχιδάτος που έχει αυτή η χώρα και προσπαθεί με πολύ κόπο και τεράστια συναίσθηση ευθύνης να κάνει κάτι. Αν συνεχίσει έτσι, όχι μόνο θα τον ψηφίσω στις επόμενες, αλλά θα κάνω και αφισοκολλήσεις με τη μάπα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΑΚΑ ΔΕ ΜΠΙΑΤΣ-ΣΛΑΠ

Μπορεί ο κοσμός να καίγεται, αλλά ως γνωστόν το μουνί χτενίζεται. Πόλεμοι, Κόβιντ δεκαεννιά προς είκοσι, τύπα κερνάει Σπέσιαλ Κέη το παιδί ...