Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΛΕΜΕ

Θυμάσαι που ήσουνα μικρός στο σχολείο και ένα αρχίδι είχε κάνει τη ζωή σου κόλαση απλά και μόνο επειδή ήταν αρχίδι και όλοι το σκιαζόντουσαν, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος γι' αυτό; Θυμάσαι που κάθε φορά που ετοίμαζες την τσάντα σου σκεφτόσουνα την κόλαση που θα ζήσεις από το αρχίδι και τη γαμημένη παρέα του, που θα σκαρφιζόντουσαν οποιαδήποτε μαλακία για να σε ξεφτιλίσουν, τόσο που το τράβηγμα του βρακιού σου μέχρι τα αυτιά θα έμοιαζε με απλή συνήθεια γι' αυτούς, όπως το δέσιμο των κορδονιών τους το πρωί; Θυμάσαι, μωρή κουφάλα, κότα, που δεν έκανες τίποτα για να αντισταθείς και έτρωγες όλη την πούτσα αμάσητη;


Εδώ είμαι, όμως, εγώ για σένα. Εγώ θα σε λυτρώσω. Ακολουθώντας τις βασικές αρχές της ψυχανάλυσης, που λέει ότι όταν κάποια συναισθήματα εκφράζονται, ακόμα και ετεροχρονισμένα, ακόμα και σε ένα άγνωστο πρόσωπο, όπως ένας ψυχοθεραπευτής, αυτό αποτελεί μορφή θεραπείας, θα σε κάνω μάγκα σήμερα. Θα γίνω ο προσωπικός σου ψυχοθεραπευτής. Δες το βίντεο και σήκω πάνω, φώναξε, καύλωσε, ούρλιαξε, σκλήρισε, τράβα βρες τον bully του σχολείου σου στην ψυχιατρική κλινική που ζει σήμερα και ξηγήσου του θάνατο διά ασάλιωτου κωλοδαχτύλου. Στ' αρχίδια σου. Γιατί ένα χοντρό παιδί από την Αυστραλία είναι πλέον ο ήρωάς σου. 

Τρία ΖΗΤΩ για τον μικρό Κάσεϊ, που μετά από ένα χρόνο πούτσας από το σαμιαμίδι της συμφοράς όρθωσε το ανάστημά του και του έδωσε τα κωλοβάρδουλα υπό μάλης. Φυσικά, αποβλήθηκε αυτός. Και μην απορείς. Αυτό κάνει, άλλωστε, το σχολείο. Μας προετοιμάζει να ζήσουμε σε μια κοινωνία ρουφιανιάς και πουστιάς, γι' αυτό και τιμωρεί τον σωστό και επιβραβεύει τον καριόλη.


ΥΓ.: Δεν επέστρεψα. Απλώς συγκινήθηκα. Είναι ο ήρωάς μου και τον αγαπώ.











14 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΗ(ΣΙΚ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο "ΚΑΙ-ΚΑΛΑ-ΚΑΤΑΦΕΡΑ-ΝΑ ΚΑΝΩ-ΤΟ-ΟΝΕΙΡΟ-ΤΗΣ-ΖΩΗΣ-ΜΟΥ-ΠΡΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙ-ΝΑ-ΚΑΝΩ-ΠΡΩΤΟ-ΣΧΟΛΙΟ-ΣΕ-ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ-ΜΠΛΟΓΚ").ΔΙΠΡΩΣΟΠΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΚΘΟΥΛΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΠΡΟΣΩΠΕ* ΟΡΚΙΣΤΙΚΑΝ*.....ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΠΕΛΛ-ΝΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία.. Πρώτο ουσιαστικό σχόλιο (μετά από αυτό μετράω ένσημα και την παίρνω και ολόκληρη..meh)

    Ήρωας είναι ο τυπάκος! Κι όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει φάπα και κατς! Άντε γιατί μου θύμισες τα νιάτα μου. Έχω αφήσει έναν "καρατέκα" (αυτούς που είδαν Κρις Σφέτα και την άκουσαν Μπρους Λι) χωρίς δόντια, κι ένα άλλο μαλακισμένο να κολυμπάει σ'ένα σκάμμα γεμάτο λάσπη.
    Kι αυτό το υστερόγραφο τι το'θελες; Άσ'το να αιωρείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γάμησε ο πιτσιρικάς! Άξιος!

    Και αυτός είναι κανόνας στη ζωή, τον νταή τον βαράς πριν καταλάβει από πού του ήρθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πωωωω....μου την είπες epfee;!;!;!γάμησες!!!Σου εύχομαι στη ζωή ζωή σου να λες ΠΑΝΤΑ το πρώτο ουσιαστικό σχόλιο σε κάθε μπλόγκ που μπαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το μπαστάρδι το μούλικο ρούφηξε ένα ωραιότατο πέουλο για να μάθει το μαλακιστήρι να μην την "μπαίνει" σε λάθος άτομα...ειδικά όταν αυτά είναι πιο ψηλά στην τροφική αλυσίδα.
    Κανονικά έπρεπε ο μικρός μαστόδοντος να τον σκάσει κάτω με το κεφάλι ή με την μέση για να πάρει τα μητρικά του στο χέρι το κατσικανιάρικο μισοχυμένο γαμίδι.Γαμώ τον κώλο του το μπασταρδάκι.Μπουκέτο και φέρετρο ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mmanouras, όπως ακριβώς ειρωνεύεσαι εσύ τον εαυτό σου για το "πρώτο σχόλιο", (κι αφού το κάνεις ο ίδιος, τι να σου πω εγω) το ίδιο κάνω κι εγώ. Θα σε βοηθήσει η παρενθεσούλα μου να εντοπίσεις τη δική μου ειρωνεία.
    Τώρα αν εσύ το'χεις πάρει απόφαση ότι στην είπα... πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΙΡΩΝΙΑ!?!?!?ΒΑΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ Τ' ΑΝΤΕΞΩ!!!
    Υ.Γ.:ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ CAPS-LOCK ΣΤΟ ΓΑΜΗΔΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΩ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ..ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ(ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ,ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΝΙΚ".ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή το youtube ντρέπεται και έκοψε το video(δε σχολιάζω) σού στέλνω άλλο link που δουλεύει.
    http://www.dailymotion.com/video/xhm981_bullying-fail-zangief-wins_fun
    Συμφωνώ και με ephee για το Υ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωωωω, κακόοο!
    Ρε Διπρόσωπε, μας δουλεύεις?? Βρήκες την μόνη περίπτωση όπου ο τρομοκρατης είναι ο μισός απο το θύμα και μας λες οτι θα εμείς μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο???
    ...............ΟΧΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πλάκα κάνεις που τώρα δεν μπορώ να δω το video.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. α, εντάξει το είδα [γιατί είναι σίγουρο ότι είχατε όλοι τεράστια αγωνία].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς το Youtube το διέγραψε, επειδή λέει προωθεί ρητορικές μίσους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διπρόσωπε ο λαός σου σε καλεί! Θέλουμε ανθρώπινη σάρκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΑΚΑ ΔΕ ΜΠΙΑΤΣ-ΣΛΑΠ

Μπορεί ο κοσμός να καίγεται, αλλά ως γνωστόν το μουνί χτενίζεται. Πόλεμοι, Κόβιντ δεκαεννιά προς είκοσι, τύπα κερνάει Σπέσιαλ Κέη το παιδί ...