Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΤΟ GAME OF THRONES EINAI ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥΤΣΟ

Ναι, το είπα και ξέσκασα. Εσύ, μοναχικέ μαλάκα, τρωγλοδύτη του Ιντερνετ, που κλαις να βγει το επόμενο επεισόδιο για να τον παίξεις -μια και ξέχασα να αναφέρω ότι επίσης το GoT προσφέρεται για μαλακία πιο πολύ κι απ' το τελευταίο gangbang της Carmella Bing, τόση πούτσα ούτε σε καψιμί κέντρου νεοσυλλέκτων με ξεβράκωτους λέμε- εσύ λοιπόν, άντε και γαμήσου.

Κατ' αρχάς η σειρά διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που τους γνωρίζουμε όλους. ΟΛΟΥΣ ΛΕΜΕ. Π.χ. σε φάση αν η σειρά διαδραματιζόταν στη Γη, θα ξέραμε όλους τους Κινέζοι με το μικρό τους όνομα και θα είχαν και όλοι ενεργό ρόλο στη σειρά, που στη Γη ναι, όλοι βάζουν το λιθαράκι τους για την εξέλιξη αυτού του πλανήτη, αλλά ρε μαλάκα, όταν βλέπεις σειρά και πρέπει να ξέρεις και τη δευτεροθειά του ιπποκόμου του μπατζανάκη του βασιλιά, που γαμιέται με το νόθο του αδερφού του σερβιτόρου του Jarl of Windhelm, ε τότε άντε και γαμηθείτε. 

Δεύτερον, είναι πήχτρα στον πούστη. Και δεν λέω μόνο για Σερ Λόρας και τέτοια, που όταν παίζουνε σε σκηνή νομίζεις ότι σκόνταψες σε πεζοδρόμιο και ξώπεσες κατά λάθος στο Λάμδα ή ότι γύρισες το χρόνο πίσω και βλέπεις στο Star στις 2 το βράδυ τη σειρά με τους πουσταίους. Και αυτοί που είναι άντρες, κατά βάθος πουσταίοι είναι. Πείτε έναν. ΕΝΑΝ. Να πω εγώ. Νεντ Σταρκ. Η φλωρόκοτα πήγε και δήλωσε ότι είναι προδότης και τον αποκεφάλισε ο Τζέφρι, τι δεν καταλαβαίνετε; Εν τω μεταξύ, τόσο μαλάκας κυβερνήτης Τζέφρι μόνο στο Got και στην Ελλάδα, αλλά άσ' το αυτό. Αλλη μέρα. Να πω κι άλλον. Τζέιμι Λάνιστερ. Ο και καλά γαμάτος ξιφομάχος που φιλετάρει κωλοτρυπίδια στον αέρα. Που στην πρώτη σκηνή που πιάνει σπαθί τον γαμάει μια καραλεσβία που παίζει σέντερ στην Εθνική Σουηδίας! Να πω κι άλλον. Τζον Σνόου, το μπάσταρδο. Τον παρακαλάει η γκόμενα να τη γαμήσει κι αυτός πούτσες περί όρκων και μαλακίες. ΓΑΜΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, -30 ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤ' ΑΡΧΪΔΙΑ ΤΟΥΣ! Να το πάω ακόμα παραπέρα; Καλ Δρόγο, ρε φίλε. Ναι, πουσταίος κι αυτός. Ναιαιαιαιαι! Μας τον δείχνουνε και λέμε "μαλάκα, αυτός άμα ήμουνα πούστης θα γούσταρα να με τσιμπουκώσει. Βασικά, θα ψιλογούσταρα και χωρίς να είμαι πούστης εχμ, εχμ...". Και ο τύπος, ρε φίλε, πεθαίνει στον πρώτο κύκλο, λες και τον πήρανε για να συμπληρώσουνε τα ένσημα, επειδή έπαθε βαβά! Γαμώ το Χριστό του!

Τρίτον, έχει ένα σοβαρό φάουλ. Πρώτος κύκλος, δεν δείχνουνε ΚΑΜΙΑ μάχη. Ολα μετά, βλέπεις πτώματα, ότι έχει γίνει της πόρνης, αλλά από μάχη νάκα. Γιατί; Θα σου πω και μη με πεις μαλάκα. Στον πρώτο κύκλο, φίλε, η επιτυχία της σειράς δεν ήτο προδιαγεγραμμένη και το μπάτζετ έπρεπε να μείνει χαμηλά. Δεύτερος κύκλος, μάχες με άπειρα καράβια να φλέγονται, δράκοι να βγάζουν φωτιές, εφέ, της πουτάνας. Τεσπά, άμα το δεις και αλλιώς, καλά κάνανε οι άνθρωποι, είδαν ότι τους παίρνει και λένε πάμε για τα πολλά. Δεν τους αδικώ και τόσο εδώ πέρα.

Αλλά κλείνοντας θα το πω. Ετσι και το τραβήξουνε επειδή έπεσε χαρτί και αρχίσουνε να μας δείχνουνε την Καλίσι και όταν χέζει και της σκουπίζουνε την κωλοβαλβίδα οι Ασπιλοι, ε, τότε γαμώ το σπιτάκι τους. 

Και επειδή βαριέμαι να γράψω κι άλλα και βλέπω να έχετε και αντιρρήσεις, στα σχόλια και σας απαντάω δεόντως. 



21 σχόλια:

  1. Το κείμενο αφιερώνεται στον Celebritis, γιατί είναι και τρελό αγόρι ασούμε και μου έχει λείψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλάκα έκλαψα όταν διάβαζα το κείμενο....πολύ γέλιο και θα ξανασημιλωσω ότι δέκα δικά μου κείμενα δεν βγάζουν τόσο γέλιο όσο ένα δικό σου!!

      Όταν δε είδα και αυτό το σχόλιο που έγραψες.....μαλάκα συγκινήθηκα της πουτάνας!!!

      εγώ είδα μόνο 3 επεισόδια και δεν την πάλεψα. Έχει βέβαια να κάνει και με το γεγονός ότι δεν βλέπω mainstream, εκ΄τος αν είναι το supernatural....που κι αυτό ψιλομπουρδέλο είναι σε φάσεις αλλά βγάζει σασπένς και γέλιο.

      σ' ευχαριστώ τα μέγιστα ψηλέ!

      Διαγραφή
  2. Πολύ πιό ενδιαφέρουσα αυτή η οπτική της σειράς,ομολογώ!!!χαχαχαχαχα οι πουσταίοι!!!
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουσταίοι όλοι λέμε, μην την ψάχνεις. Ανταποδίδω τα φιλιά σας.

      Διαγραφή
    2. Εεεε ρε μπαλωθιές που θα παιξε ο πατέρας τους όταν του είπαν ότι έκανε το γιό ε?χαχαχαχαχαχαχα :p

      Διαγραφή
    3. Πεντοχίλιαρα μοίραζε στο νοσοκομείο λέμε.

      Διαγραφή
  3. Αυτό που σιχάθηκα από αυτή τη σειρά είναι το πολύ μπλα μπλα μπλα μπλα με ανούσιες σκηνές που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Μου άρεσαν κάποια σημεία αλλά εκεί που περιμένεις να κόβονται κεφάλια τελικά κόβεται η σκηνή και σου δείχνει άλλα. 2 κύκλους έχω δει και θα δω και τον 3ο (γιατί είμαι μαζόχα) γιατί θέλω να δω τι στον πούτσο θα γίνει μ αυτούς τους νεκρούς που ζωντανεύουνε και τετοια. Αν πάλι δε δείξει κομμένα ανθρώπινα μέλη να πα να γαμηθεί να πιάσει πάτο.
    Και αυτό που ακούω από πολλούς. Μαλάκα, σα τσόντα είναι, παίζουν και μουνιά, γαμιούνται ασύστολα, έχει λεσβιακά έχει έχει έχει. Και το xvideos τα ίδια έχει και καλύτερα!!!!

    Κατέβασα castle freak (ότι θυμάμαι χαίρομαι). Ελπίζω αυτό να λέει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τότε που άρχισα το GoT με παίρνουνε απ' το Pornhub τηλέφωνα και μου κάνουνε παράπονα ότι τώρα τελευταία δεν μπαίνω όπως παλιά.

      Διαγραφή
  4. Αν και μου είπες ευθέως να πα να γαμηθώ, που δεν ειν κακό, σε συγχωρω γιατί καταλαβαίνω τον πόνο σου. Και γιατί είσαι και πολύ γαμάτος και σκιάζουμαι να αντιπαρατεθώ. Εδώ εσύ μου βγαλες πουσταίο τον ΚαλΝτρόγκο. Εφ'όσον έχεις όμως μέσα σου λίγο μεράκι για το θέμα...διάβασε τα βιβλία ρε φίλε. Είναι κόλλημα, θα τα βγάλεις νεράκι. Και μετά έλα να βριστούμε όσο θέλεις, γιατί στο τέλος κι εμένα με εκνεύρισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σειρά σε σχέση με τα βιβλία είναι όντως "κάπως". Εγώ δεν λέω για τον πούτσο επειδής μαρέσει. Αλλά δεν την συγκρίνω με τα βιβλία σε θέμα αίσθησης - κάβλας.
    Τώρα ψωλές, βυζιά, μουνιά, χεσήματα, κώλους και άλλα τέτοια τα έβαλαν για τα νούμερα φαντάζομαι.
    Και συμπληρώνω πως ο Σερ Λόρας πουσταίος είναι ο καλύτερος στο κοντάρι το μακρύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σερ Λόρας φίλε, που κάνουνε με δάκρυα στα μάτια προσπάθειες να τόνε παντρέψουνε μπας και φύγει η ντροπή από το σόι. Ασε με σου λέω.

      Διαγραφή
  6. Μη με γελούν τα μάτια μου; Γύρισε ο μέγας άρχοντας γαμιάς και διάδοχος του Master G Διπρόσωπος; FUCK YEAH! Γνώμη για το Game of Thrones δεν έχω. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα να δεις πράγματα...Εγώ έλεγα να αρχίσω το Game Of The Thrones επειδή όλοι λένε ότι είναι τόσο καλό και γαμάουα. Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι είναι τελικά άλλη μια υπερεκτιμημένη μαλακία. Θα το δω βέβαια και παίρνω την ευθύνη για το καρδιακό που θα πάθω μα δεν έχω τελικά μεγάλες προσδοκίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσωπικά αν εξαιρέσεις ότι η σειρά πάει πιο αργά και από ανάπηρο σαλιγγάρι, τα βυζιά, οι κώλοι και τα μουνιά τα μ'αρέσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι. Υπερτιμημένη παπάρα. Η Δυναστεία της δεύτερης δεκαετίας των 00's. Η φάση είναι πως μερικοί κάνουν λες και δεν έχουν ξαναδεί βυζο-μουνί-γαμήσι στην tv ή στην οθόνη, μιας και είμαστε στην εποχή του ίντερνετς. Δηλαδή έλεος. Γιατί το βλέπεις; Ε να μωρέ έχει βυζιά-μουνιά-γαμίσια και...μάχες μωρέ. (Ναι βάζουν και κάτι άλλο έτσι για το ξεκάρφωμα).

    Έτσι όπως κάνουν, μου θυμίζουν τύπους που βλέπανε στο Άλτερ το Τζαστίν ή το άλλο το παπάρι με το τηλεκοντρόλ καύλας (αυτό με το κουμπάκι που το πάταγες και καυλώνανε όλοι και πηδιόντουσαν) και μετά σου έλεγαν αφού έχει στόρι ρε. Έχει κυνηγητά, μπάτσους, δολοπλοκίες και ύπουλα σχέδια των...κακών! Για αυτό το βλέπω. Sure Sure μεγάλε...

    Game of Thrones και τα αρχίδια μου κουνιόνται σε μια κρεμάστρα πάνω, λέω εγώ. Για να σωθεί αυτή η σειρά πρέπει να σκάσει ο Κόναν και να πατήσει τους χρυσοστόλιστους θρόνους κάτω από τα σανδάλια του και να πιει κρασί από τα κρανία των πρωταγωνιστών. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μωρέ. Αυτό είναι σχόλιο! Ασε που τα καυλόκουμπα τα έχει γράψει ο Manara πολύ πριν από τα γατάκια, και με γκόμενες που αν και ήταν ζωγραφιά, τη μαλακία σου την τράβαγες.

      Διαγραφή
    2. Ο Μανάρας και οι μανάρες του. Καυλοκουμπο και δεν είμαι καλά. Για να μην αρχίσω για τον αόρατο γαμήκουλα που άναβε και τσιγάρακι αφού πηδούσε.




      Διαγραφή
  10. Όχι και για τον μαύρο πούτσο!
    Όλον τον ειδόν τα πέη και τα αιδοία είδαμε μέχρι στιγμής, μαύρο δεν πρόσεξα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ.
    Απόλυτα.
    Κι αλήθεια τι έχουν πάθει και το βλέπουν; (Νομίζω είναι μελετημένη σοφά η ώρα/ζώνη σε συνδιασμό με τη φτώχεια των καιρών μας που κρατάει τους ως 30something μέσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΑΚΑ ΔΕ ΜΠΙΑΤΣ-ΣΛΑΠ

Μπορεί ο κοσμός να καίγεται, αλλά ως γνωστόν το μουνί χτενίζεται. Πόλεμοι, Κόβιντ δεκαεννιά προς είκοσι, τύπα κερνάει Σπέσιαλ Κέη το παιδί ...