Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΚΕΡΝΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ

Εψές έσκασε στο Διαδίκτυο μια τρομερή είδηση, που αφορά την εμπλοκή πρώην βουλευτή κόμματος της αντιπολίτευσης της Ελλάδας, και μάλιστα προσωπικού συνεργάτη του γουάναμπη πρωθυπουργού και γενικού Δερβέναγα της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκαρου, ο οποίος μοιάζει με παραδείσιο πουλί ον κρύσταλ μεθ, αλλά στ' αρχίδια μας αυτό, πάμε παρακάτω, την εμπλοκή λοιπόν του παραπάνω σε υπόθεση παιδεραστίας στη Μολδαβία, με θύματα αποκλειστικά ανήλικα αγόρια γύρω στα 15 χρόνων, τα οποία επίσης για να φτάσουν στη φάση να πηγαίνει ο πάσα εις μουνοπανάς και να πλερώνει λεφτά για να τα γαμάει, είχαν περάσει από όλη την εκμετάλλα ενός κυκλώματος τράφικινγκ.

Ωραία μέχρις εδώ; Ωραία δεν το λες, αλλά πάμε παρακάτω.

Κατ' αρχάς, ας δούμε λίγο τι είναι το τράφικινγκ. Πάμε γραφήματα, κύριε Μπιρσίμ.


Η ηλικία κατά την οποία ένα παιδί μπαίνει σε κύκλωμα τράφικινγκ, σύμφωνα με στατιστικές, είναι τα 14-16 έτη, που ανάθεμα αν ξέρει τι έχει ανάμεσα στα ποδάρια του και επίσης είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ εύκολο, μια και τα παιδιά αυτά είναι συνήθως προερχόμενα από οικογένειες πάρα πολύ φτωχές, να πέσει θύμα βίαιης και απάνθρωπης εκμετάλλευσης.


Δείτε και αυτό το γραφηματάκι και ίσως διαφωτιστείτε περισσότερο. 

Υπάρχει κανονικά στρατολόγηση πολλές φορές, υπάρχει χρήση βίας, υπάρχει εξαπάτηση και ταυτόχρονα πληρωμή, για να δώκουμε και λίγο τυράκι, φτωχοί είναι, θα τσιμπήσουνε και θα κάτσουνε εν τέλει να τους γαμήσει ο βουλευτάρας από την Ελλάδα, ο φορτώγκας, ο σωστός ο παιδέρας, και πολλές φορές υπάρχει και η επιβεβλημένη χρήση ναρκωτικών, γιατί όσο να 'ναι το να κάτσεις να σ' τον βάλει αυτός ενώ είσαι 15 χρόνων αγόρι, και μάλιστα με το ζόρι...



...ε, χρειάζεσαι να πάρεις και κάτι για να το αντέξεις, δεν το λες και εύκολα διαχειρίσιμο. 

Κι αν δεν το ξέρεις εσύ ότι χρειάζεται να πάρεις και κάτι, το ξέρουν αυτοί που σε βγάζουν στο κλαρί, δεν είναι τίποτα μαλάκηδες οι αθρώποι, επαγγελματίες είναι.

Αφού, λοιπόν, εξηγήσαμε το είναι το τράφικινγκ, πάμε να δούμε τη φασάρα που έγινε με τον Νίκο Γεωργιάδη, γιατί γι' αυτόν πρόκειται. Ας μη δούμε, όμως, την ελληνική πλευρά και τα ελληνικά ΜΜΕ, που γενικότερα προτίμησαν χθες, για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, να μιλήσουν για άλλα θεματάκια, όπως η Γιουροβύζιο ξερωγώ, γιατί για τον ΣΚΑΪ ξερωγώ το να γαμάς ανήλικα παιδάκια θύματα εκμετάλλευσης επί πληρωμή σε μια ξένη χώρα και τη βγάζεις καθαρή επειδή έχεις διπλωματική ασυλία λόγω μιας γαμημένης συνθήκης που υπεγράφη τον περασμένο αιώνα είναι εντελώς οκ.

Ας δούμε πώς αντιμετώπισαν το θέμα τα ΜΜΕ της Μολδαβίας, χώρα στην οποία εξελίχθηκαν όλα τα παραπάνω γεγονότα. 


Ο κυρ Νικόλας, το λεπόν, πήγε εκεί στο μπουρδελάκι παιδιών που με χαρά είχε ανακαλύψει, έκανε τα κονεδάκια του με το κύκλωμα για να να μπορεί να πλερώνει και να γαμεί, ως σωστός γεροφορτώγκας, αλλά έγινε στραβή και το κύκλωμα εξαρθρώθηκε από την τοπική αστυνομία, και όταν έγινε η αναγνώρισις από τα θύματα ο Μίσα, ένα από τα παιδάκια, στο οποίο είχανε πει ότι θα έκαμε απλώς μασάζ, αλλά τελικά όχι, ήταν σαν το μασάζ που είχα πει εγώ σε μια γκόμενα ότι θα κάμω, που είχα σκοπό να της τονέ βάλω και τελικά της τον έβαλα, με τη διαφορά ότι δεν την πλέρωκα, το ήθελε κι εκείνη και ήμασταν και οι δύο 28 χρονώνε, τον αναγνώρισε ξεκάθαρα ως δράστη. 

Η δικηγόρος των παιδιών προσπάθησε και τότε να φέρει το θέμα στη Δικαιοσύνη, αλλά μαθεύτηκε ότι επρόκειτο για διπλωμάτη και πέσανε ούλοι απάνου να σώσουνε τη φασούλα και με εντολή υπουργού της Μολδαβίας, ποιος ξεύρει, μπορεί να έπεσε και κάνα τελέφωνο από εδώ μεριά, το θεματάκι μπήκε αρχείο. 

Στη συνέχεια ένας αρχιδάτος γενικός εισαγγελέας από κει μεριά είπε να ξανανοίξει το θέμα, με κάποιον τρόπο που κανείς δεν ξέρει ο Γεωργιάδης επληροφορήθη για τη φάση και έβαλε ένα δικηγόρο να ακυρώσει την εισαγγελική απόφαση, πάλι με το σκεπτικό ότι ήταν διπλωμάτης και προστατευόταν από τη Συνθήκη της Γενεύης, η οποία μάλλον έτσι όπως πάει η φασάρα εγράφη για να κάνει ό,τι του σκάει η πούτσα ο κάθε ανώμαλος διπλωμάτης και να βγαίνει χαρτί και πένα μετά. 

Η δικηγόρος το προσπάθησε ξανά, έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά η υπόθεση είχε κλείσει, λανθασμένα, γιατί υπήρχαν όχι μόνο αποδεικτικά στοιχεία, αλλά και ταυτοποίηση από την πλευρά του θύματος, κάτι που όσον αφορά τη νομική πλευρά του θέματος είναι ακλόνητο στοιχείο και πάρα πολύ σημαντικό.

Τεσπά, χθες έγινε το ελληνικό δικαστήριο και η απόφαση ήταν η εξής. 

Στον Νίκο Γεωργιάδη επεβλήθη η ποινή 28 μηνών φυλάκισης με αναστολή, μαζί με πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ, μια και κρίθηκε και επίσημα ένοχος για την κατηγορία της ασέλγειας κατά ανηλίκου άνω των 15 ετών ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν το έκανε μια φορά, το είχε χούι ο άθρωπας, και ξέρετε τι λένε για την ψυχούλα και το χούι, και η ποινή του επεβλήθη κατά συγχώνευση, μια και αφορά ΤΡΙΑ ανήλικα παιδιά. 

Δεν τα λέω εγώ, τα δικαστήρια τα λένε.

Πριν πάμε παρακάτω, ο πρώτος που θα θεωρήσει ότι είμαι ζαίος και γι' αυτό θέλω να βλάψω τον Νικόλα και τα γούστα του, που είναι άσκημα απ' ό,τι καταλάβατε, κερδίζει το παρακάτω βραβείο.


ΟΡΣΕ, ΜΑΛΑΚΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.

Επίσης, επειδή υπάρχει κι αυτή η κατηγορία αθρώπωνε όντως, αν είσαι ζαίος ή οτιδήποτε άλλο εχτός από ΝΔ και σε ενδιαφέρει-χαροποιεί περισσότερο το γεγονός ότι υπέστη πλήγμα το δεξιό κόμμα από το γεγονός αυτό καθαυτό και την τεράστια σημασία του και φρίκη που προκαλεί, κάνε μας τη χάρη και τράβα πέθανε σε καμιά γωνιά και άδειασέ μας λίγο χώρο, δεν θα λείψεις σε κάνεναν. 

Τζαστ σέηινγκ.

Πάμε παρακάτου.

Τι βγαίνει, λοιπόν, από αυτή τη φασάρα; 

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;

Ένα.
Αν είσαι πτωχός Μολδαβός, θα φας πούτσα. Αν είσαι πλούσιος Έλληνας και μάλιστα φίρμα και πολιτικάτζα, θα ρίξεις πούτσα. Και να σε πιάσουνε, θα φας μια ποινή με αναστολή, που σημαίνει ότι, ρε αδερφέ, κάνε λίγη υπομονή, κατέβασε κανιά τσόντα από κάνα σάητ με παιδεραστές για 28 μήνες που είναι η αναστόλα να την παλέψεις και μετά ξανά προς τη δόξα τραβάς. 

Με λίγα λόγια, δεν θα γυρίσει ο τροχός, δεν θα γαμήσει κι ο φτωχός. Μια ζωή πούτσα θα τρώει ο φτωχός, και μια ζωή του πλούσιου, που θα βγαίνει και λάδι, δε μπα να γαμάει ανήλικα πλερωτέα; Πήριοντ.

Δύο.
Η ΝΔ ακόμα διατείνεται, ΑΚΟΜΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ότι κρίμα το παλικάρι, όλα αυτά έγιναν για να πληχθεί πολιτικά, και μάλιστα στη δίκη η Άννα-Μισέλ, με το πχιο γκλαμουράτο όνομα στην πολιτική πιάτσα, ήταν μάρτυρας υπεράσπισης, ενώ στο ακροατήριο ήταν ο Κυρανάκης και άλλα πουλέν της ΝΔ. Όσον αφορά τον Κυρανάκη, δεν άντεξα.



Ο Αυγενάκης, μάλιστα, είπε "τον ξέρω, αποκλείεται να έκανε τέτοιο πράγμα", γιατί, ρε παιδάκι μου, αν ξέρεις κάποιονε είναι και σαν να έχεις κάμει διόδια στη μπούτσα του και να παίρνεις και χαμπέρι αν τη βάζει σε ανήλικα μετά χαρτζιλικίου. 


Το κόμμα του, λοιπόν, τονέ ξεπλένει. 

Αυτό το κόμμα, που ξεπλένει έναν επίσημα καταδικασμένο παιδέρα, θα κατέβει εκλογές και θα ζητήσει την ψήφο σου. Να πας και να του τη δώκεις, αγάπη μου. 

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΝΕ, αυτό είναι το σωστό. 

Αλλά μετά αν σε κάποια φάση κάποιος σου γαμήσει το παιδί κωλάτα και ξωπόλητα-ξεκάποτα, να είσαι και Ο.Κ. με αυτό, γιατί κάποτε το στήριξες με τη στάση σου και θα σου αξίζει. 

ΓΚΕΓΚΕ;

Τρία.
Αν είσαι καθαρίστρια και γαμιέσαι στη δουλειά και πλαστογραφήσεις ένα γαμημένο απολυτήριο για να πάρεις ένα φραγκάκι παραπάνω, τρως δέκα χρόνια. Δεν στηρίζω την απάτη εδώ, απλώς συγκρίνω την αντιμετώπιση από τη Δικαιοσύνη. 

Αν είσαι διπλωματάρα, μέλος ισχυρού κόμματος και γαμάς παιδάκια, τρως μια ποινή έτσι, για τα μάτια του κόζμου, και την άλλη μέρα πίνεις καφεδάρα στο Ντα Κάπο περιμένοντας να λήξει η αναστόλα, για να μπορέσεις να ξανακάνεις τα κονέ σου και να συνεχίσεις τα ωραία σου γούστα. Τόσο απλό. 

Τέσσερο.
Εγώ, αν με ρωτάς, που από Δικαιοσύνη και Νομικό Δίκαιο συγκεκριμένα δεν ξέρω, εύκολα του έριχνα μια σφαίρα ανάμεσα στα ματάκια και μετά έτρωγα την πρετσολίτσα μου μήντιουμ ρέαρ ακούγοντας ξερωγώ Τζέθρο Ταλ και έχοντας μηδενικές τύψεις. Πεζ με μαλάκα, αλλά το έκανα χαλαρά.

Και πέντε και τελευταίο.


ΦΡΑΦΟ στη σελίδα Το κουτί της Πανδώρας.

Δίπλα στο θέμα παίζει διαφημισάρα με τίτλο "Επιτέλους, έχουμε ένα μέρος να παίζουν τα παιδιά μας άφοβα".

Μάλλον δεν εννοούν τη Μολδαβία. 

Και ειδικά τις μέρες που έκαμε εκεί τις διακοπές του ο αγλαός αλλά και χαλκέντερος Νικόλας ο Γεωργιάδης. 

Αλλά ίσως ούτε και την Ελλάδα, γιατί με ένα κοσάρικο αβαβά ο τύπος ήδη από σήμερα είναι φρη και όξω και ίσως ο επόμενος που θα τονέ φάει να είναι ο 15χρονος γιος κάποιου που διαβάζει αυτό το ποστ.

ΚΑΙ ΓΑΜΩ;












4 σχόλια:

  1. Το Μετωπο Λογικης θα σου πει "ειναι ελευθερη Αγορα και ηταν μια συναλλαγη" ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΕ ΜΩΕ. ΤΙ ΝΑ ΛΈΕΙ ΤΏΡΑ. ΘΑ ΤΟΝΈ ΠΡΟΚΆΛΕΣΕ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ. ΔΊΚΙΟ ΘΑ ΈΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ.

      Διαγραφή
    2. Νε νε, του κουνοίθεικαι θα λαίναι!

      Διαγραφή
  2. Διπρόσωπε, μετά μαραθωνίου διαβάσματος (αντί να διαβάσω κανένα τεχνικό εγχειρίδιο ή βιβλίο για C++/Assembly/Python) οφείλω να πω ότι ευχαριστήθηκα τα μέγιστα το κάθε άρθρο σου. Ταπεινή συγνώμη για την έλλειψη σχολίων επ' αυτών, αλλά το να λες σχόλια (διάβαζε: μαλακίες) σε δημοσιεύσεις άνω των έξι μηνών, εκτιμώ ότι είναι σαν να πας σε βάφτιση την μέρα που κηδεύουν το δείγμα homo sapiens που πήγε από γηρατειά.
    Συνέχισε ακάθεκτος, είσαι από τους λίγους που ακόμα γράφουνε και δεν έχεις κάνει κίνηση να μετακομίσεις σε άλλη πλατφόρμα. Και μάζεψε τις δημοσιεύσεις (και τα σχόλια) για χρήση σε offline καταστάσεις, δεν έχουμε πάντα διαδίκτυο εδώ.
    Χαιρετισμούς,
    Νεοβλακέντιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΑΚΑ ΔΕ ΜΠΙΑΤΣ-ΣΛΑΠ

Μπορεί ο κοσμός να καίγεται, αλλά ως γνωστόν το μουνί χτενίζεται. Πόλεμοι, Κόβιντ δεκαεννιά προς είκοσι, τύπα κερνάει Σπέσιαλ Κέη το παιδί ...