Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΣΑΥΡΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ!

Πλάνο πρώτο: γκόμενα που δεν θα την κέρναγες ούτε αν είχες περάσει τρία χρόνια αναβροχιά –και από αυτά τα δύο ήταν στα Βρυσικά Εβρου, σε τάγμα Μηχανικού, χωρίς άδεια και έξοδο, με την υπηρεσία να σε πηγαίνει δεκαεννιά μέσα-μία εξω και δώδεκα στερήσεις εξόδου στο κεφάλι σου– τα λέει στην κάμερα: «Ναι, γεια σας, με λένε Μαντλίν, είμαι 129 κιλά, τα δόντια μου είναι σάπια και στραβά, έχω μυωπία 12 στ' αριστερό και 16 στο δεξί, τα μαλλιά μου έχουν πέσει κατά 80%, έχω (παρ)ακμή στα μούτρα, μένω Αγαμήτου και Απάρτου γωνία και δεν με παίρνει ούτε ο ύπνος. Επίσης, έχω να πω ότι οι τρεις πρώην σύζυγοί μου με έκαναν μπαούλο στο ξύλο τρεις φορές την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να πέσει η αυτοεκτίμησή μου και να γίνω όπως έγινα». Και η παρουσιάστρια: «Μην ανησυχείς, κούκλα μου (ο Θεός να σε κάνει), η εκπομπή μας, "From flompa to mounara", θα σε σώσει. Σε δύο μήνες, που θα σε ξαναδείς στον καθρέφτη, δεν θα το πιστεύεις. Τη Ζιζέλ θα την έχεις για να σου καθαρίζει τις εσοχές απ' τα πλακάκια του μπάνιου με την οδοντόβουρτσα».   
Πλάνο δεύτερο: ύστερα από τρελή δίαιτα, άπειρες πλαστικές εγχειρήσεις, επισκέψεις σε ψυχολόγους, στυλίστες και τα ρέστα, η Μαντλίν είναι έτοιμη. «Κούκλα μου (που πλέον είσαι στ' αλήθεια), είσαι προετοιμασμένη να δεις τι κατάφερες;». «Ναι, είμαι!». «Ας ανοίξει η κουρτίνα, λοιπόν!». Και ανοίγει... Ολοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Πιο πολύ, βέβαια, ο νυν σύζυγος, ο οποίος παραμένει πατσαβούρης, με στραβά δόντια και κοίλο απ' τα μπιρόνια, και πιθανότατα σκέφτεται: «Ρε, τι θα κάνω τώρα; Είναι σοβαρά πράματα αυτά; Ηταν που ήταν παλαβιάρα,
τώρα πάει, τέλειωσε. Ετσι πώς την κάνανε θα πάρει σβάρνα τα τεκνά και δεν θα αφήσει μπανάνα ξεφλούδιστη. Θα την κάνω τούμπανο στη φάπα, θα γίνει όπως πριν και θα ξεγνοιάσω. Αυτή είναι η λύση».
Ρε, τι θα γίνει με αυτές τις εκπομπές που παίρνουν τις πατσαφλόμπες και τις κάνουν σαν την J.Lo; Ελεος πια! Εχουν αρχίσει και πληθαίνουν κιόλας, με τις σαύρες να περνάνε σωρηδόν ρεκτιφιέ και να μεταμορφώνονται σε πριγκιπέσες μέσα σε ένα διμηνάκι.
Στην τελική, τι έχει η παλιά, κλασική πατσαβούρα που όλοι αγαπήσαμε; Μια χαρά ήταν οι κοπέλες και ξέδινες όταν βρισκόσουνα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Ως γνωστόν, όταν ο άνδρας βρίσκεται στον αστερισμό της παλάμης, θα πάει να πιει ένα-δυο καψούλια στο συνοικιακό μπαράκι, θα δει τη χοντρούλα να του κάνει ναζάκια, τα τριάντα πρόσθετα κιλά θα γίνουν «θηλυκές καμπύλες» και «πιασίματα του έρωτα» και η επωδός θα είναι: «Δεν γαμιέται, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει». Και θα περάσει και αυτός καλά και η κοπελίτσα, άλλο που όταν ξυπνήσει το πρωί και τη δει δίπλα του θα την κάνει από το παράθυρο και θα τρέχει σαν να τον κυνηγάνε τα σκυλιά της Στάζι ενώ πηδά το Τείχος για να μπει στη Δυτική Γερμανία. Κι αν την έχει πάει και σπίτι του, άσ' τα να πάνε... (Οποιος είναι άνδρας και φοράει παντελόνια απαγορεύεται να ισχυριστεί ότι δεν έχει ζήσει την παραπάνω παράγραφο με μικρές παραλλαγές.)
Σοβαρά τώρα, το θέμα είναι άλλο. Οτι καλές είναι οι πλαστικές και όλα αυτά τα φρου φρου και τα αρώματα, αλλά για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να το φυσάς το χρήμα, αγάπη μου (gay). Γιατί η φάση δεν είναι μόνο «άιντε, κάναμε την εγχείρηση και όλα ωραία και καλά». Πρέπει να μπορείς να κάνεις και την κατάλληλη συντήρηση για να πάνε όλα εντάξει, αλλιώς πλαστικές δεν θα έκαναν μόνο οι πλούσιες, θα έκανε όλος ο κόσμος και θα ήταν όλες κούκλες και όλοι κούκλοι, σαν επεισόδιο του «Baywatch». Οι παραγωγοί, όμως, δεν τα κοιτάζουν αυτά. Το θέμα πουλάει. Aυτό είναι που τους ενδιαφέρει και όχι η ψυχολογία της κάθε κοπέλας, που όταν περάσουν τα χρόνια θα γίνει όπως πριν και χειρότερη και θα τρώει και περισσότερο ξύλο από τον άνδρα της, που θα της λέει κιόλας: «Δεν ντρέπεσαι, μωρή, που μου 'θελες και εκπομπές, γινήκαμε και ρεζίλι στην κενωνία» –το σοπάκι δεν το γλιτώνεις ό,τι κι αν κάνεις, αγαπητή μου...
Διότι η κατάληξη είναι και πάλι το παραμύθι με το ασχημόπαπο, που ναι μεν μεγάλωσε και έγινε κύκνος, αλλά ποτέ κανείς δεν μας είπε τι έγινε όταν γέρασε...

ΕΧΕΤΕ 1 ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ
* Το σάιτ USAToday.com άσκησε έντονη κριτική στην εκπομπή αυτού του τύπου «The Swan». Το κομμάτι που γράφτηκε στο εν λόγω σάιτ αναφέρει συγκεκριμένα ότι «αν και η εκπομπή έκανε απίστευτα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, επηρέασε άμεσα και με κακό τρόπο τον ψυχισμό των ανθρώπων που πήραν μέρος σε αυτήν. Και αυτό, όσο όμορφοι κι αν έγιναν, είναι πολύ άσχημο...». 



Και το τραγουδάκι μας...


9 σχόλια:

  1. Οταν κανουμε τους εαυτους μας καλυτερους θα μας αξιζουν και καλυτερες (οχι απλα γκομενες αλλα) γυναικες. Οποτε το επιχειρημα περι αγαμιων που για να μας φυγουν γαμαμε μπαζα, ειναι φειλ, αδερφε.Κατα τα αλλα ωραιο το αρθρακι για ενα γελωτα. Οταν εξαφανιστουν οι μπαζογαμηδες ( ολοι πρεπει να συμβαλουμε σε αυτο) τοτε θα εξαφανιστουν τα μπαζα. Το ξερω ειμαι ιδεαλιστης αλλα ριξε το κερμα σου και πες μου αν συμφωνεις ή διαφωνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίταξε, υπάρχει ένα θέμα με τα μπάζα. Και αφορά το αν γενικότερα γαμάς μπάζα ή αν σου έχει κάτσει στη ζωή σου να γαμήσεις μπάζο. Αυτό που υποστηρίζω εγώ είναι ότι δεν υπάρχει άνδρας που να μην του έχει τύχει το δεύτερο και όποιος λέει το αντίθετο παίζει να είναι ο μογγόλος του επόμενου ποστ. Εχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο. Αλλο ο πρεζάκιας, άλλο αυτός που ήπιε μια φορά πρέζα, ξέρναγε δυο μέρες τα σκώτια του και δεν ξαναήπιε ποτές. Αν είσαι αυτός που γαμεί γενικά μπάζα (όχι προσωπικά εσύ), τα μπάζα σου αξίζουν. Αν έτυχε και μια βραδιά μετά από καψούλια στο Mo Better (αλήθεια, πόσο τραγικό μαγαζί...) κέρασες κρέας ένα μπάζο, το μπάζο είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, που είναι ότι γενικότερα δεν γαμάς μπάζα. Και πίστεψέ με, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι όταν εξαφανιστούν οι μπαζογάμηδες θα εξαφανιστούν τα μπάζα. Ισως βάλουν περισότερο μέικ απ. Αλλά έτσι θα γίνουν πιο μπάζα απ' ό,τι είναι πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παλικάρια !

    Ωραία όλα αυτά, αλλά σόρι, εμείς είμαστε όλοι Τομ-κρούζηδες και Μπραντ-πίτιδες ? Το μπάζο (συ είπας, δε μ'αρέσει η λέξη) που εσύ κάνεις την καρδιά σου (και προσπαθείς και το πουλί σου) πέτρα για να γαμήσεις, το ρώτησες αν σε γουστάρει, ή το βλέπει ακριβώς όπως εσύ το θέμα ?

    Τουλάχιστον αυτές είναι ειλικρινείς, και δεν το παίζουν μυξοπαρθένες/πριγκιποπούλες όπως οι "όμορφες" (ουάου), οι οποίες είναι πιο μπάζα κι απ'τα μπάζα, γαμώ την καρκάλα τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A, όλα κι όλα, εμείς είμεθα ωραίοι, κύριε, και πάνω απ' όλα ωραίοι τύποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. We're not oraioi re ...we're MEN γκαντ ντεμ ιτ!!!

    Who gives a flying fuck if a man is good looking or not???That's for sissies and gays re...

    Τα μπάζα εξυπηρετούν ένα τεράστιο μέρος του αντρικού πληθυσμού κατά την περίοδο της αφλογιστίας.Εκεί δλδ που έχεις να γαμήσεις από το αγελαδοκούρεμα τσουπ πετάγεται ένα πορνάκι κοντόχοντρο δίπλα σου στο γήπεδο ή στο μπόουλιγνκ ή στο κωλόμπαρο or wherever-the-fuck και σου περνάει ένα ρεκτιφιέ την κρεατόβεργα (και την ψυχολογία σου αν είσαι πεσμένος).

    Συνήθως κάνουν τρελές πίπες...ίσως λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης ή επειδή απλά είναι σκατόφατσες...who gives a fuck...το αποτέλεσμα μετράει όμως και εφόσον το καβλί σου ενυδατώθηκε τότε the job is done.

    Αν κάποιος γαμεί μπάζα εκ πεποιθήσεως i got no problem with that.
    Αν κάποιος όμως γαμεί μπάζα επειδή είναι φοβιτσιάρης και αδερφούλα και φοβάται να την πέσει σε -και καλά- ωραίες γκόμενες τότε χαλάει την ευαίσθητη ισορροπία του γαμω-συστήματος (κατά το ''οικοσύστημα'') και επιβαρύνει τους υπόλοιπους με ένα επιπλέον ποσοστό ψωλοβαρεμένων γυναικών με σύνδρομο υπερφίαλης άποψης περί δικαιωμάτων του αιδοίου...

    Ανεπίτρεπτο...Oι γκόμενες πρέπει να αντιμετωπίζουν τα μπάζα σαν αυτό που είναι δλδ σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης του γαμω-συστήματος which keeps them in place and not let them feel like it's only men-baza who fuck them...EVERYBODY SHOULD FUCK A BAZO EVERY NOW AND THEN RE MALAKES...it's for the best!!!

    Be a good kid...fuck a bazo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ομορφες ειναι για αυτους που δεν εχουν μυαλο,τα μπαζα ειναι για αυτους που εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα ρε φιλε ανωνυμε,ολα αυτα.Αλλα και τα μπαζα εχουν καρδια.Τη νομιζεις,οτι εμεις τα μπαζα ειμαστε χαζα.Δεν βλεπεις οτι βγαζεις ετσι κωλορατσισμο.Και η ομορφες γαμιουντε καλυτερα,απ τα μπαζα.Και μαλιστα η ομορφες ειναι σαν αψυχες κουκλες.Τα μπαζα ειναι αυτα που το χουν και απεξω και απο μεσα.Εξαλου τετοιους χαρακτηρισμους εγω βρισκω και στους αντρες.Μπορω ευκολα,να χαρακτιρισω εναν αντρα-μπαζοαντρα,που ειναι χοντρος οσο μια ντουλαπα,φοραει γυαλαμπουκα μυωπιας,και εχει και καραφλα-καθρευτης για να κοιτας τα μουτρα σου.Ετσι δεν ειναι;Για αυτο πριν πατε να την πεσεται,σε καμια playmate,κοιταχτιτε στον καθρευτη,γιατι ορισμενοι δεν βλεπεστε[μερικοι εισαστε σαν αυτους που περιεγραψα απο πανω-μπαζοαντρες]και μετα αν τις γυαλισεται το ματι σας γαμαει,αλλιως back to baza.Ετσι λοιπον οσο θα υπαρχουν μπαζοαντρες,θα υπαρχουν και μπαζογυναικες.Ειδατε την παπαδια,που εφαγε τον παπα,δεν ηταν ομορφη[σκετο μπαζο ηταν],αλλα τον τυλιξε τον αλλον,και εφαγε και τον παπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και γαμωκαλα εκανε γιατι και μπαζοαντρας ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εισαι φλωρος καραφλωρος για να τα λες αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΑΚΑ ΔΕ ΜΠΙΑΤΣ-ΣΛΑΠ

Μπορεί ο κοσμός να καίγεται, αλλά ως γνωστόν το μουνί χτενίζεται. Πόλεμοι, Κόβιντ δεκαεννιά προς είκοσι, τύπα κερνάει Σπέσιαλ Κέη το παιδί ...